معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / چندین مواد غذایی که با آنفلوانزا مبارزه می کنند…
آنفلوآنزا
آنفلوآنزا

چندین مواد غذایی که با آنفلوانزا مبارزه می کنند…

 چندین مواد غذایی که با آنفلوانزا مبارزه می کنند…

 

زنجبیل ویروس  آنفلوانزا را از بین می برد.

ماده شیمیائی بنام لنتینان که در قارچ شی تیاک ” موجود است، طبق تحقیقات دانشمندان ژاپنی خیلی بهتر از دارو سمانی مصنوعی ضدویروس با ویروس آنفلوآنزا می جنگد.

ترکیب شیمیایی کوورستین” که در پیاز به مقدار زیاد وجود دارد ماده ای ضدویروس و ضد باکتری است و در مبارزه با آنفلوآنزا کمک می کند.

 

نظریه قدیمی پیرامون اثر مواد غذایی بر آنفلوانزا

توجه به این اصل که مواد غذائی می توانند برای مبارزه با بیماری آسم مفید باشند اعتقادی خیلی قدیم است.

در پاپیروس که از نوشته پزشکی مصری در روزگاران کهن در سال ۱۵۵۰ قبل از میلادمسیح است آمده است که حکما آن زمان از انجیر و انگور و کندر وزیره و میوهٔ درخت سرو و شراب برای درمان آسم استفاده می کردند.

طب سنتی چینی برگ بوته چای را برای تسکین آسم تجویز می کردند.

از برگ چای بعد در سال ۱۸۸۸ میلادی ترکیب شیمیائی ضد آسمتشوفیلین” استخراج که به عنوان دارو هنوز هم توسط پزشکان توصیه می شود.

حکمای یونان و روم مواد غذایی از قبیل سیر، فلفلی، دارچین و سرکه را برای کنٹرل آسم تجویز می کردند.

از مواد توصیه شدهٔ فوق الذکر، تاکنون، معدودی از آنها بررسی و مورد تأیید دانش جدید پزشکی قرار گرفته که عبارتنداز غذا تند و میوه و سبزی و ماهی.

همچنین ببینید

جو سياه و يولاف (جو دوسر)

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی جو سياه و يولاف (جو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *