معماری
خانه / بیماریهای پوست و مو و ناخن / چگونه ازغذا نگهداری کنیم؟
چگونه ازغذا نگهداری کنیم؟
چگونه ازغذا نگهداری کنیم؟

چگونه ازغذا نگهداری کنیم؟

  چگونه ازغذا نگهداری کنیم؟ 

غذای که میخورید اگر بطور اصولی و صحیح تهیه نشده باشد و یا نگهداری و یا پخته نشود می تواند روی سلامت شما و موهایتان تأثیر منفی

نگهداری 

سبزیجات بهتر است در درجه هوای یخچال نگهداری شود تا آنزیمهای آن، موجب خرابی نشوند. سبزیجات تازه وقتی در درجه حرارت منزل حتی برای یک روز نگهداری شوند ویتامین های B و C خود را از دست میدهند. میوه هائی چون پرتقال، موز و آناناس که پوست ضخیم دارند در درجه حرارت منزل ممکن است خراب نشوند. میوه های رسیده، باید در یخچال نگهداری شوند تا ویتامینهای آن (ویتامین آ، ب کمپلکس و ث) از بین نرود. کیوی، که مملو از ویتامین ث است (در هر ۴۵۴ گرم نزدیک به ۲۰۰۰ میلی گرم ویتامین ث دارد) حتی اگر به مدت یک روز در درجه حرارت منزل نگهداری شود، حدود با ویتامین خود را از دست خواهد داد. گوشتهائی که در مدت زمان طولانی مصرف خواهند شد، باید در فریزر نگهداری شوند.

گوشت هنگام پختن ویتامین ب ۲ (ریبوفلاوین) خود را از دست می دهد. مواردی که در بالا برای گوشت ذکر شد، برای ماهی و مرغ نیز صادقی است. بقولات و غلات در مدت یک سال باید در ظرفی محکم، بسته و در دمایخانه نگهداری شوند. موجود در شیر، چنانچه شیر در دمای خانه نگهداری شود به زودی خراب می شود. پنیر اگر در دراز مدت مصرف خواهد شد، بهتر است که در فریزر نگهداری شود تخم مرغ باید بلافاصله بعد از خرید در یخچال نگهداری شود. هنگام جا دادن تخم مرغ توجه داشته باشید که قسمت پهن تخم مرغ ها به طرف بالا بوده و قبل از جا گذاشتن در یخچال هرگز آنها را نشوئید

. نان اگر در دراز مدت مصرف می شود، بهتر است در یخچال نگهداری شود و اگر در همان روز مصرف خواهد شد، بهتر است در جای ظرف نان باشد. در هوای گرم و مرطوب بهتر است در یخچال نگهداری شود. آرد بهتر است در جای خنک یخچال نگهداری شود. آرد دارای باکتریهای است که ویتامینهای آ، ث، E و با کمپلکس را از بین میبرد و برای اینکه این باکتریها رشد نکنند، بهتر است آرد در جای سرد نگهداری شود. به دلایل فوق روغن ها نیز باید در یخچال نگهداری شوند به جز زیتون و روغن بادام زمینی که در حرارت پائین منجمد می شوند.

همچنین ببینید

آیا حساسیتها تغییر پذیرند؟؟

آیا حساسیتها تغییر پذیرند؟؟

آیا حساسیتها تغییر پذیرند؟؟ حساسیتها تغییر پذیرند  حساسیتها به علل مختلف می توانند تغییر کنند. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *