معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / چگونه اعتیاد به شکر را ترک کنیم؟
شکر و اعتیاد
شکر و اعتیاد

چگونه اعتیاد به شکر را ترک کنیم؟

چگونه اعتیاد به شکر را ترک کنیم؟

قند و شکر همانند الکل، دخانیات، قهوه و چای، در انسان اعتیاد به وجود می آورند.

دکتر ویلیامز هشدار میدهد که: – قند و الکل دو ماده ای هستند که تولید عادت مینمایند. اشتهای انسان وقتی با قند و شکر و الکل ارضاء گردید، دیگر توقف پذیر نیست و این اشتها همواره ادامه مییابد و قادر با جلوگیری از خود نخواهد بود. – هرچه بیشتر قند یا شکر مصرف کنید بیشتر به آن احساس نیاز کرده و بیشتر مصرف خواهید کرد. – هر چه قند یا شکر یا مواد شیرینی کمتر مصرف کنید؛ بدن شما کمتر از این مواد شیرینی می طلبد و کمتر احساس نیاز به مواد قندی می کنید. محققان میگویند: افرادی که مصرف قند و شکر سفید را از رژیم غذایی خود حذف کرده اند خود به خود نسبت به آن بی علاقه شده اند.” (این موضوع از طریق تجربیات مختلف به وسیله افراد بسیاری آزمایش و تجربه شده است). اگر احساس کردید که احتیاج به شیرینی دارید، از شربت عسل یا انواع میوه ها یا خرما ، انجیر، کشمش، توت خشک شده استفاده کنید.

دکتر ویلیام میگوید: «قند و الکل فقط یک ماده سوختنی می باشند و به هیچ وجه دارای ویتامین و پروتئین و مو اد معدنی که ارزشی حیاتی و سازنده برای بدن دارند، نیستند. اعتیادی که در اثر مصرف این مواد گریبانگیر ما شده قابل تغییر بوده و ترک آنها فقط به آگاهی، تصمیم، همت و (به ویژه توکل با خدا) نیاز دارد. اگر شما در جریان مسایل علمی پزشکی و سلامتی قرار گیرید و دقیقاً به زیانهای قند وشیرینی واقف شوید؛ از همین ساعت مصرف قند و شیرینی را ترک خواهید کرد.

شکر و میگرن میگرن یک مرض ذهنی و یا روانی نیست. بلکه یقیناً ناشی از اختلال در بیوشیمی (بدن) است و از همان طریق هم باید معالجه شود.

میگرن چیست؟

میگرن سردرد شریانی قابل برگشت، با مدت متغیر و شدت و کثرت وقوع است و غالباً با اختلال در دید، تند مزاجی، بیزاری از نور و صدا و تهوع و استفراغ همراه است. قربانیان میگرن غالباً از نزدیک شدن حمله قبل از شروع سردرد اصلی آگاه هستند؛ آنها با احساس رخوت و خواب آلودگی مواجه میشوند و برخی از آنها لکه هایی را در اشکال و رنگ های مختلف جلوی چشمان خود در حرکت خواهند دید که گاهی این اشکال تیره و گاهی فوقالعاده بزاق هستند؛ اگر چه به طور عادی سیاه و سفیدند؛ ولی در هر رنگ قابل تصوری ظاهر میشوند.

شروع درد میگرن:

معمولاً زمان شروع درد اصلی با تمرکز آن از شقیقه یا تخم چشم یک طرف سر همراه است. درد و ناراحتی هنگام مواجه شدن با نور، تهوع و یا حرکت، تشدید می شود. و برخی افراد هم سرمای شدید را احساس میکنند. در سردردهای شدید، بیمار در آن قسمت از بدن که سردرد عارض شده است احساسی سوزش و بی حسی در لب ها، زبان، صورت یا انگشتان دست میکند. سرانجام بیمار میگرنی اکثراً دچار گیجی ذهنی می شود و به سختی می تواند سخن بگوید. در سردردهای بسیار شدید، بیمار دچار فراموشی می شود. این علایم که می تواند بین چند لحظه یا چند روز باشد بالاخره از بین میرود. البته تمام افرادی که سردرد میگرنی دارند دچار همهٔ این علایم نمی شوند، بلکه از فردی نسبت به فرد دیگر فرق میکند، حتی شخص میگرنی می تواند با حمله های متفاوتی در موقعيت های مختلف روبرو شود.

اطلاعاتی که محققین جمع آوری کرده اند؛ نشانگر این است که:

۱) در یک سوم افراد مبتلا، حملات قبل از ده سالگی رخ داده است.

۲) ۵۶ درصد افراد مبتلا به میگرن، در ۱۶ سالگی با اولین حمله میگرنی مواجه شده اند.

۳) در ۹۰ درصد از موارد، نخستین حمله قبل از ۴۰ سالگی رخ داده است.

۴) حدود ۵ درصد کودکان از نوعی سردرد معمولی رنج میبرند که معمولاً میگرن است. ضعف غیرقابل توصیف و گرسنگی شدید به هنگام بلوغ حملات میگرنی در افرادی که مادرزادی استعداد ابتلا به آن را دارند، بیشتر متداول است. به طور کلی معمولاً حملات میگرنی در سنین جوانی ظاهر می شود. اگر چه میگرن حدود دو هزار سال است که شناخته شده؛ ولی مطالعات جدی از قرن نوزدهم به بعد دربارهٔ آن به عمل آمده است. دکتر هریس در مقاله ای در سال ۱۹۲۴ به سردرد به عنوان یکی از علایم ناشی از تولید بیش از حد انسولین اشاره کرده است.

پس از آن در مقالات متعدد پزشکی، سردرد به عنوان یکی از علایم تزریق زیاد انسولین و ترشح بیش از حد آن (هیپوگلیسمیا) معرفی شد. در ۱۹۲۷ پی. جی. کامیدج نوشت: پایین بودن میزان قند خون در افرادی مشاهده میشود. که از میگرن رنج میبرند. سالها بعد دو محقق دیگر دریافتند که گرسنگی زیاد باعث سردرد میگرنی می شود. این امر نشان داد که هرگاه سطح قند خون پایین بیاید؛ احتمال بروز سردرد میگرنی افزایش مییابد. پس از چاپ مطالب پیرامون قند خون و میگرن در سال ۱۹۶۷ اچ. جی. رایرلنن صریحاً تولید میگرن میکند. بنا به تجارب متعدد می توان گفت: سردردهای میگرنی ناشی از پایین بودن سطح قند خون است؛ اگر چه هنوز عده ای میگویند که این بیماری ریشهٔ عصبی دارد. (برای بهتر روشن شدن ارتباط میگرن و هیپوگلیسما لطفاً به مبحث شکر و هیپوگلیسمی مراجعه کنید)

همچنین ببینید

سرطان

علایم و نشانه های کلی سرطان کدامند؟

علایم و نشانه های کلی سرطان کدامند؟ به طور کلی نشانه های سرطان را می …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *