معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / چگونه انواع بستنی را تهیه کنیم …؟؟؟
انواع بستنی
انواع بستنی

چگونه انواع بستنی را تهیه کنیم …؟؟؟

چگونه انواع بستنی را تهیه کنیم …؟؟؟

 

بستنی چیست ؟

 

بستنی در واقع دسرهایی هستند که مردم به آنها علاقه  فراوانی دارند. بچه ها خصوصاً عاشق این نوع دسر هستند.

بستنی میوه ای طرفداران زیادتری دارند.  این نوع بستنی  بسیار خوش طعم و خوش رنگ هستند و در تهیه آن ها، به جای شکر از عسل استفاده می شود. در تهیه ی این نوع بستنی بسته به ذائقه  خود، میتوانید مقدار عسل را کم و زیاد کنید. در هر فصل، می توان بستنی مربوط به آن فصل را درست کرده و استفاده نمود.

با درست کردن بستنی متنوع و خوشمزه، می توانید از خود و از مهمانانتان پذیرایی کنید.

برای خوش طعم کردن بستنی میتوان از گلاب، و انیل و پودر چهار مغز (بادام، گردو، فندق و پسته) استفاده کرد.

با ترکیب چند بستنی رنگ متنوعی ایجاد میشود که می تواند ذائقه  انسان را تحریک کند. ایش بستنی کاملاً سالم  و بهداشتی است و عوارض جانبی نخواهند داشت.

برای قوام پیدا کردن بستنی، میتوانید از ریشه  ثعلب استفاده کنید و بهتراست ریشه را تهیه کنید و خود اقدام به آسیاب کردن آن نمایید تا از خوردن آنبیشتر لذت ببرید.

 

بستنی سیب  

 

سیب متوسط 4عدد 

عسل ۱ قاشق غذاخوری

پودر پسته۱ قاشق غذاخوری

پودر ثعلب ۱ قاشق چایخوری

وانیل شکری  نصف قاشق چای خوری

گلاب  ۲ قاشق غذاخوری

 طرز تهیه:

سیب ها را پوست کنده، دانه آنها را خارج کنید، سپس آنها خرد کرده و به همراه پودر ثعلب، و انیل، عسل و گلاب در مخلوط کن کاملاً مخلوط کنید تا به صورت یکنواخت در آید. مواذ به دست آمده را در یک ظرف مناسب ریخته و پودر پسته را نیز با آن مخلوط کنید و آن را در فریزر قرار دهید. هر ۲۰ دقیقه یک بار، آن را از فریزر خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر بگذارید. این عمل را ۲ تا ۳ بار تکرار کنید تا بستنی خود را گرفته و قوام پیدا کند.

 

بستنی موز

 

موز رسیده4 عدد 

 عسل ۱ قاشق غذاخوری

پور در پسته  ۱ قاشق غذاخوری

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

پودر ثعلب۱ قاشق غذاخوری

وانیل شکری  نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه:

موزها را پوست کنده به همراه پودر ثعلب، و انیل، عسل و گلاب در مخلوط کن کاملاً مخلوط کنید تا به صورت یک نواخت در آید، مواد به دست

آمده را در یک ظرف مناسب ریخته، پودر پسته را نیز با آن مخلوط کنید و آن را در فریزر قرار دهید و هر ۲۰ دقیقه یک بار، آن را از فریزر خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر بگذارید. این عمل را ۲ تا ۳ بار تکرار کنید تا بستنی خود را گرفته و قوام پیدا کند.

 

بستنی توت فرنگی

 

توت فرنگی رسیده و سالم 500 گرم

عسل  ۲ قاشق غذاخوری

پودر پسته۱ قاشق غذاخوری

پودر ثعلب۱ قاشق غذاخوری

وانیل شکری نصف قاشق چای خوری 

 گلاب 2 قاشق غذا خوری 

طرز تهیه:

توت فرنگی  را بشویید و قسمت سبز آن را جدا کنید و به همراه پودر ثعلب، و انیل، عسل و گلاب، آنها را در مخلوط کن کاملاً مخلوط کنید تا به صورت یکنواخت در آید. مواد به دست آمده را در یک ظرف مناسب ریخته و پودر پسته را نیز با آن مخلوط کنید و آن را در فریزر قرار دهید و هر ۲۰ دقیقه یک بار آن را از فریزر خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر بگذارید. این عمل را ۲ تا ۳ بار تکرار کنید تا بستنی خود را گرفته و قوام پیدا کند. 

 

بستنی گیلاس

 

 گیلاس 500 گرم

عسل 2 قاشق غذا خوری

پودر پسته ۱ قاشق غذاخوری

پودر ثعلب ۱ قاشق چای خوری

وانیل شکری نصف قاشق چای خوری

گلاب 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

گیلاس را شسته، هسته  آنها را خارج کنید و به همراه پودر ثعلب، و انیل، عسل و گلاب در مخلوطکن کاملاً مخلوط کنید تا به صورت یکنواخت درآید. مواد به دست آمده را در یک ظرف مناسب ریخته و پودر پسته را نیز با آن مخلوط کنید و آن را در فریزر قرار دهید و هر ۲۰ دقیقه یک بار، آن را از فریزر خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر بگذارید. این عمل را ۲ تا ۳ بار تکرارکنید تا بستنی خود را گرفته و قوام پیدا کند.

همچنین ببینید

کلم

با کلم شیمی درمانی کنید..!!

با کلم شیمی درمانی کنید..!! هورمون استروژن یکی از عوامل شناخته شدهٔ محرل سرطان پستان” …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *