معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / چگونه بفهمیم کم خونی داریم؟
کم خونی
کم خونی

چگونه بفهمیم کم خونی داریم؟

چگونه بفهمیم کم خونی داریم؟

کم خونی

• سی گرم برگ و ساقه گزنه خشک را در نیم لیتر اب سرد بریزید و روی اتش ملایم تا ۵ دقیقه جوشانده و ۱۰ دقیقه دم کنید، سپس صاف کرده و روزی سه تا چهار فنجان از آب آن را بنوشید. ● هر روز قنطريون يا تخم شنبليله يا سنبل خطایی و یا گل زرفا را دم کنید، یا بجوشانید و آب آن را بخورید. • هر روز پوست سنگدان مرغ خشک کرده را نرم بسایید و بخورید. • ده گرم ریشه ریوند چینی را در یک لیتر آب جوش ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم کنید، سپس صاف کرده و بعد از هر غذا یک فنجان از آب آن را بنوشید. • پنج گرم برگ یا گل افسنطین را در یک لیتر آب جوش بریزید و درب ظرف را ببندید و بجوشانید، بعد ۱۲ دقیقه دم کنید، سپس بگذارید تا سرد شود و بعد از سرد شدن صاف و شیرین کرده، هر روز قبل از ناهار و قبل از شام، هر بار یک استکان از آب آن را بنوشید. • سنبل الطیب یا والریان را دم کنید و آب آن را به مرور بخورید. • بیست گرم از ساقه های گلدار و خشک پونه کوهی را در یک لیتر آب جوش ۱۲ دقیقه دم کنید، بعد آب آن را صاف و با عسل شیرین کرده و قبل از هر غذا یک فنجان بنوشید. • هر روز به جای صبحانه انگور زرد و رسیده یا آب انگور میل کرده و تا ظهر هیچ چیز دیگری نخورید و ۴۰ روز این کار را ادامه دهید. • هرروز صبح نان برشته را با پنیروپرتقال بخورید. • شلغم را پوست کنده و برش برش کنید، بعد کمی آب نمک روی آن بپاشید و نگه دارید، هرروز چند بار آنها را به همراه تره و سالاد سبزیهای خام بخورید. • سی گرم برگ بارهنگ خشک را در نیم لیتر آب ۳ دقیقه بجوشانید، بعد ۱۵ دقیقه دم کنید، سپس صاف و آب آن را با عسل شیرین کرده و هر روز سه تا پنج فنجان به نوبت بنوشید. • هر روز صبح، ظهر و شب بعد از هر غذا یک فنجان نوشابه کومبوچا بنوشید.ضمناً برای نتیجه بهتر لازم است پرهیز کنید ازخوردن ترخون و مصرف دخانیات و نیز از خوراکی هایی که خون ساز هستند زیاد استفاده کنید، مانند: انجیر، بادام، موز، انار، آب لیمو، سیب درختی، گلابی، سنجد، ذرت بوداده، فندق، انگور، زردآلو، پسته، توت فرنگی، توت شیرین، خرما، کوبیده مغز گردو با خرما، آلو، خربزه، ذالزالک، آب هویج (صبح ناشتا)، آب هویج همراه با آب اسفناج، کشمش، شیر و موز، اسفناج، جعفری، لوبیا، شاهی، عدس، بادمجان رسیده و خام پوست کنده، کلم برگ، کلم قمری، نخود سبز، لوبیا سبز، گندم، کاهو، باقلا، زردک، چغندر خام، برگ چغندر، جوشانده اکلیل کوهی، شربت یونجه، بلوط ، آب جوشانده کاکل ذرت، عسل، قائوت با پودر نارگیل و نبات، قارچ، دارچین، شیره انگور، جوانه گندم، کباب، شیر گاو، شیر گاومیش، گوشت مرغ، گوشت جوجه مرغ، گوشت جوجه کبوتر، گوشت گاو، جگر سیاه، تخم مرغ آبپز با تخم شاه تره و روغن نخود.

ادامه کم خونی قسمت اول

همچنین ببینید

کلم

با کلم شیمی درمانی کنید..!!

با کلم شیمی درمانی کنید..!! هورمون استروژن یکی از عوامل شناخته شدهٔ محرل سرطان پستان” …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *