معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / چگونه شیرمادر افزایش پیدا کند؟!
تغذیه با شیر مادر
تغذیه با شیر مادر

چگونه شیرمادر افزایش پیدا کند؟!

چگونه شیرمادر افزایش پیدا کند؟!

شیر مادر

اگر مقدار شیر پستان کم است و میل دارید پستان ها پرشیرشوند، از ویتامین B و خوراکی هایی که شیر را افزایش میدهند، بیشتر استفاده کنید،مانند آب هویج، آب زردک، هندوانه، خربزه، طالبی، گرمک، نارگیل، کاهو، کاهو با سرکه شیره، والک، باقلا، لوبیا، کرفس، خرفه، شاهی، شوید، تره فرنگی، توت، سیب زمینی ترشی (قلقاس)، اب جوشانده ترب، شیر شیره همدان، شیردان گوسفند، آب سیرابی، آب دم کرده ریشه کاسنی،  شیره انگور، چای، شیر، گردو، بادام، سیاه دانه، بالنگ، جوانه گندم، گل پنیرک، گلپر، تخم خبازی، زیره سبز، زیتون، انیسون، آب جوشانده تخم هویج، تخم شوید، تخم شاهی، تخم یونجه، عرق یونجه، عرق رازیانه، تخم ترب با سکنجبین، آب  دم کرده گزنه.

• بهتر است برای زیاد شدن شیر هر روز این پنج خوراکی را بخورید: توت، هندوانه، کرفس، جوانه گندم، چایی.

• هرروز صبح به جای صبحانه انگور زرد و کاملاً رسیده را به مقدار زیاد بخورید.

• کشک ساییده را با آب ترب مخلوط کنید و بخورید.

• هر روز این پنج خوراکی را میل کنید: تخم خبازی، تخم هویج، جوانه گندم، شیر، کره حل شده در شیر.

• ماءالشعیر را با شربت نیلوفر مخلوط کنید و بخورید

. • با اسفناج، عدس و رشته، آش درست کنید و همراه با کشک بخورید.

• هر روز صبح، ظهر و شب بعد از هر غذا یک فنجان نوشابه کومبوچا بنوشید.

• چهل روز، هر روز عصر یک عدد شیردان گوسفند را پخته و با آبش بخورید.

عصرها مقدار ۲۵۰ گرم سرکه شیره را با آب مخلوط کنید تا به صورت شربت درآید و بنوشید.

• گوشت، نخود و لوبیا را با هم بپزید و ۲۰۰ گرم سرکه شیره را با آب آن مخلوط کنید و بخورید

• شش مثقال برگ گزنه یا ۴ مثقال ریشه گزنه را در نیم لیتر آب بجوشانید و آب صاف کرده آن را صبح و شب بنوشید.

• شیرزاد، شنگ و غازیاق را با غذاهای روزانه بخورید.

• صد و پنجاه گرم شاه دانه خام، ۷۵ گرم تخم خشخاش، ۷۵ گرم کنجد، ۳۰۰ گرم گندم بوداده و ۶۰۰ گرم قند یزدی را با هم بسایید و به صورت قائوت درآورید و هر صبح، ظهر و شب پس از صرف غذا یک قاشق غذاخوری پر از آن را در دهان بریزید و میل کنید. • با شنگ و سلمه و غازیاق سبزی پلو بپزید و بخورید

. • تخم خرفه و انیسون از هرکدام ۲۵ گرم، بالنگو و شیرزاد از هرکدام ۵۰ گرم، شکر ۲۰۰ گرم، همه را مخلوط کرده و نرم بکوبید و بعد از هر غذا، روزانه یک قاشق شربت خوری میل فرمایید.

• تخم شوید، تخم ریحان، زیره سیاه، زیره سبز، زنیان، بادیان، دارچین، میخک، دارفلفل، جوزهندی، هل قراب و فوفل از هرکدام ۱۰ گرم، مغز پسته خام، مغز فندق خام و مغز بادام خام از هرکدام ۱۰۰ گرم، شکر ۵۰۰ گرم، همه را نرم بکوبید و بعد از هر غذا یک قاشق غذاخوری از ان را بخورید.

• صدو پنجاه گرم خارخاسک را در یک لیتر شیر گوسفند روی حرارت ملایم بجوشانید تا خشک شود، دوباره یک لیتر شیر روی آن بریزید و بجوشانید تا خشک شود، برای بار سوم نیز این کار را انجام دهید و بعد از خشک شدن، آنها را با نبات مخلوطکنید، بکوبید و روزی سه قاشق پس از غذهای روزانه بخورید.

همچنین ببینید

آزمایش ژنتیک در دوران بارداری

مشاوره ژنتیک در دوران قبل از بارداری چیست؟

مشاوره ژنتیک در دوران قبل از بارداری چیست ؟ مشاوره ژنتیک یعنی راهنمائی افرادی که …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *