معماری
خانه / مغز و سیستم اعصاب / چگونه مغز و قوای آن را تقویت کنیم؟
مغز و تقویت قوای آن
مغز و تقویت قوای آن

چگونه مغز و قوای آن را تقویت کنیم؟

 چگونه مغز و قوای آن را تقویت کنیم؟

حمله: کسانی که دچار حمله میشوند باید یک قسمت آب نارنج یا پرتقال را با چهار قسمت آب مخلوط، روزی ۶ تا ۸ لیوان از آن را به تدریج در طول روز بنوشند.

خستگی فکری: برای رفع خستگی فکری باید جند بیداستر، ثعلب، مخمر جو، دانه های اسفند، اسپرزه، بسفایج، افتیمون شامی، مغز ناخنک ، انیسون، انقوزه، آویشن شیرازی، بابونه ی شیرازی، بادآورد، گل بنفشه،پودینه، رازیانه، جاو شیر خشک، شحم حنظل، گل خطمی، زعفران، شوید خشک، شنبلیله ی خشک، فلفل سیاه، قسط شیرین، تخم کاسنی، کنجد، گل بومادران، نخود، میعه سایله و مصطکی رومی را به نسبت مساوی مخلوط کرده، بعد نرم بسایید، هر صبح و عصر یک قاشق شربت خوری از آن را در دهان بریزید و همراه با آب یا آب میوه میل کنید و بعد از هر غذا یک فنجان نوشابه ی کومبوچا بنوشید. تقویت فکر: اگر خواستید افکار شما تغییر یابد و بتوانید بهتر و صحیح تر از قبل فکر کنید، پسته، فندق، بادام، گردو و کنجد را مخلوط با نبات بکوبید. هر روز صبح مقداری از آن را بخورید و از کرفس، قمری، پیاز و خیار بیشتر استفاده کنید.

دارچین، زنجبیل، هلیله ی سیاه، شیطرج، فلفل سیاه، بابونه ی شیرازی و نخودالوند از هر کدام ۵ گرم، آمله ی مقشر، ثعلب و تخمه ی مغز میوه ی کاج از هر کدام ۱۰ گرم. همه را نرم بسایید بعد با ۲۰ گرم پودر نارگیل و یک کیلو مویز بی دانه ی کوبیده شده و یک کیلو عسل مخلوط کرده و هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن میل شود.

ضعف هوش:

برای این که هوش خود را تقویت کنید، اولا باید از خوردن گوشت خوک، مشروبات الکلی، دخانیات، دود، گردوغبار، بخار غذا (در موقع پخت)، غذای دم خورده ی موش، سیب ترشی و پنیر پرهیز کنید. ثانیاً از تماشا کردن جسد مسلول یا خواندن الواه قبرهاو از راه رفتن یا نشستن بین دو زن پرهیز شود. همچنین به منظور تقویت هوشی باید مغز دانه زبان گنجشک و سیاه دانه و پوست هلیله ی کابلی، زنجبیل و رازیانه از هر کدام ۲۰ گرم. نبات یا شکر ۵۰۰ گرم، همه را مخلوط و بسیار نرم بسایید، هر صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را در دهان ریخته و بخورید.

تقویت هوش

  • صد گرم مرزهای خشک را با ۲۰۰ گرم شکرمخلوط کرده، بسایید. هر شب، هنگام خواب یک قاشق غذاخوری از آن را در دهان ریخته بخورید و هر روز صبح ناشتا چهل عدد مویز، بدون هسته میل کنید.
  •  روزی یک مرتبه ۷ گرم زنجبیل کوبیده رادم کنید و آبش را بنوشید. در وقت استراحت نیز یک قاشق روغن زنجبیل را با یک قاشق سرکه ی انگور مخلوط کرده، و میل کنید. شب ها هم روغن پسته در بینی بچکانید و هر روز پسته یا انجیر بخورید.
  •  به مدت ۱۲ روز خرمای سیاه بخورید. بدین ترتیب که روز اول یک عدد، و روزی یک عدد به آن اضافه کنید تا به روزی دوازده عدد برسد بعد شروع به کم کردن کنید یعنی روزی یک عدد کم کنید تا به روزی یک عدد برسد.
  • گل مختوم، طباشیرهندی، درونج، زرناباد، زعفران، پوست هلیله ی کابلی، ابریشم مقرض، صندل سفید، پوست بیرونی پسته، هیل قرابی، مروارید، عود، کهربا و بسد از هر کدام ۵ گرم، بهمن سرخ، بهن سفید، گل گاوزبان، شاه تره، بادرنجبویه و کبابه ی چینی از هر کدام ۱۰ گرم، قند یا شکر یا نبات ۲۵۰ گرم همه را بسیار نرم بسایید بعد با آب جوشانده ی طلا، آب جوشانده ی نقره، آب به، آب سیب درختی قرمز، آب انار شیرین و آب لیمو مخلوط کرده، و از مخلوط آن هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری میل شود.
  •  دارچین، زنجبیل، هلیله ی سیاه، شیطرج، فلفل سیاه، بابونه ی شیرازی و نخود الوند از هر کدام ۵ گرم، آمله ی مقشر، ثعلب، تخمه ی مغز میوه ی کاج از هر کدام ۱۰ گرم، همه را نرم بسایید بعد با ۲۰ گرم پودر نارگیل و یک کیلو مویز بی دانه ی کوبیده شده و ۱ کیلو عسل مخلوط کنید. هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن میل کنید.

ضعف حافظه:

اگر به ضعف حافظه دچار شده ایدو  میل دارید حافظه ی شما تقویت شود  ، خوراکی هایی که   در   تقویت حافظه مؤثر است، بیشتر مصرف کنید

  • مانند گلاب با قهوه ی ساییده شده، زنجبیل ساییده شده با عسل، مرزه، فلفل هندی، آقطی، مغز سر مرغ، مغز سر ماهی، پوست هلیله ی زرد، اگیر ترکی، بلع نمودن دانه  ی اسفند سالم، زرده ی تخم مرغ، تخم کرفس، دم کرده ی کلپوره، نارگیل، بادام، گردو، پسته، کنجد بو داده، جو، والک، خرفه، ماش، باقلا چینی، لوبیاسبز، سیر، انجیر، چغندر، شلغم خام یا آب شغلم خام، نوشابه ی کومبو چا. ضمناً هر روز صبح ناشتا می توانید یک قاشق چای خوری دارچین را بسایید و خشک در دهان بریزید و بخورید یا ۳ گرم دارچین را ۲۰ دقیقه دم کنید و آب آن را مانند چای مصرف کنید.
  •  انجیر خشک، پسته، بادام و قند را مخلوط کرده، و بکوبید. هر روز مقداری از آن را بخورید و در وقت استراحت روغن پسته در بینی بچکانید.
  •  دارچین، زنجبیل، هلیله ی سیاه، شیطرنج، فلفل سیاه، بابونه ی شیرازی و نخود الوند از هر کدام ۵ گرم، آمله مقشر، ثعلب و تخم مغز میوه ی کاج از هر کدام ۱۰ گرم همه را نرم بسایید بعد با ۲۰ گرم پودر نارگیل و ۱ کیلو مویز بی دانه ی کوبیده شده و یک کیلو عسل مخلوط کنید و هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را میل کنید.

تقویت حافظه:

اگر به ضعف حافظه دچار شده ایدو میل دارید حافظه ی شما تقویت شود، خوراکی هایی که در تقویت حافظه مؤثر است، بیشتر مصرف کنید

مانند: قهوه ی ساییده شده مخلوط در گلاب، زنجبیل ساییده شده با عسل، مرزه، فلفل هندی، آقطی، مغز سر مرغ، مغز سر ماهی، پوست هلیله ی زرد، اگیر ترکی، بلع نمودن دانه ه ی اسفند سالم، زرده ی تخم مرغ، تخم کرفس، دم کرده ی کلپوره، نارگیل، بادام، گردو، پسته، کنجد بوداده، جو، والک، خرفه، ماش، باقلا چینی، لوبیا سبز ، سیر ، انجیر ، چغندر ، شلغم خام یا آب شلغم خام ، نوشابه ی کومبوچا

ضمناً هر روز صبح ناشتا می توانید یک قاشق چایخوری دارچین ساییده شده را خشک در دهان بریزید و بخورید یا ۳ گرم دارچین را ۲۰ دقیقه دم کرده و آب آن را مانند چای مصرف کنید.

  •  انجیر خشک، پسته، بادام و قند را مخلوط بکوبید. هر روز مقداری از آن را بخورید و در وقت استراحت روغن پسته در بینی بچکانید.
  •  دارچین، زنجبیل، هلیله ی سیاه، شیطرج، فلفل سیاه، بابونه ی شیرازی و نخو الوند از هر کدام ۵ گرم. آمله مقشر، ثعلب و تخم مغز میوه ی کاج از هر کدام ۱۰ گرم همه را نرم بسایید بعد با ۲۰ گرم پودر نارگیل و ۱ کيلو مونيز بی دانه ی کوبيده شده و يک کيلو عسل مخلوط کنید و هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را میل کنید.

کند ذهنی:

منطقه فهم در ثلث میانی ناحیه گیجگاهی واقع شده است که ممکن است گاهی به بیماری مبتلا شود. این بیماری را کند ذهنی یا دیرفهمی یا (افارمی) نامیده اند. این بیماری چه در طول زندگی و در سنین مختلف رخ داده باشد و چه ارثی باشد، باید خوراکیهای گوناگون را که در بهبود آن تأثیر دارد انتخاب نمود و بیشتر استفاده کرد. بدین جهت، تعدادی از خوراکی ها را به شما توصیه می کنیم که در صورت مداومت در مصرف آنها کند ذهنی به مرور برطرف گشته و با مصرف آنها عقل، هوش و حافظه نیز تقویت میگردد که عبارتند از

  • آب پرتقال، آب لیمو، آب دمکرده ی مریم گلی، سرکه، گلاب، پیاز، سیر، بادام پوست کننده، فندق، مغز گردو، ماش، جو، باقلا، کنجد، کشمش، مویز، انجیر، نوشابه کومبوچا، ماهی، میگو، مغز سرماهی، مغز سر مرغ، خیار، سیب درختی قرمز رنده شده با عسل، زنجبیل با عسل، آب دمکرده ی سنبل الطیب، والک، خرفه، کرفس، مرزه، گشنیز، چغندر، پودر چوب چینی با عسل، پوست هلیله زرد با نبات.

اختلال حواس:

برای درمان اختلال حواس از گلابی، به رسیده شیرین، سیب درختی، لیمو، نشاسته گندم، برنج بوداده، شربت به لیمو، شربت یا عرق بهار نارنج، سوهان، چقند، زعفران، آبغوره هم چنین آش آبغوره بیشتر استفاده کنید و مدت زیادی، هفته ای یکبار شب هنگام خواب ۲۰ گرم گلی قند بخورید. روزی یک بار گل گاوزبان را با کمی سنبل الطیب و یک عدد لیمو عمانی مخلوط کرده، و دم کنید بعد آب آن را صاف و شیرین کرده بنوشید.

هر چند شب یک بار خراطین، تخم خیار، تخم کاسنی و تخم خرفه را بسیار نرم بسایید و با آب گرم خمیر کرده و بر مغز سر ضماد گذارید و بخوابید.

اختلال حواس همراه با عصبانیت:

به منظور درمان، هر روز صبح قبل از صرف صبحانه و عصر، آب گشنیز تازه را با آب لیمو شیرین و عرق کاسنی به طور مساوی مخلوط کرده، و بنوشید.

• هر روز مقداری دانه های مصطکی را مثل آدامس بجوید و آب آن را فرو برید بعد از مدتی خود آن را هم بخورید.

• سر را بتراشید بعد دست و پای چند خرچنگ زنده را قطع کنید بعد شکمشان را پاره کرده و تا گرم است روی سر بگذارید و اجازه دهید مدتی بماند.

• ۴ مثقال گل ختمی راب ایک مثقال شیرہی خشخاش و مقداری آبغوره خمیر کرده و شب ها بر سر ببندید.

• شب ها کندر ساییده شده را بازرده ی تخم مرغ خمیر کرده و بر سر بمالیدو بخوابید

 تقویت عقل:

تجربه ثابت کرده است که عقل در تمام مراحل زندگی بشر نقش مهمی را بازی میکند و هرکس عقلش بیشتر برسد در تمام مراحل مختلف زندگی، موفق تر از دیگران می باشد. هرچه عقل کمتر باشد بدبختی، فلاکت، سردرگمی، بیچارگی، شکست و نامیدی افزایش می یابد. اگر میل دارید روز به روز بر عقل شما افزوده شود گاهی حجامت کنید و ریشه ی حلیل را با نبات بکوبید و بخورید، نوشابه کومبوچا بنوشید، سرکه و روغن را گاهی یک قاشق میل کنید، آب شلغم را با عسل شیرین کرده و بنوشید. هر صبح ناشتا کمی کندر تلخ را بلع نمایید، مربای بالنگ بخورید، از به شیرین و رسیده، کرفس، خرفه و کدو نیز استفاده شود.

  •  دارچین، زنجبیل، هلیله ی سیاه، شیطرنج، فلفل سیاه، بابونه ی شیرازی و نخود الوند از هر کدام ۵ گرم. آمله مقشر و ثعلب و تخمه  ی مغز میوه کاج از هر کدام ۱۰ گرم همه را نرم بسایید بعد با ۲۰ گرم پودر نارگیل و ۱ کیلومویز بی دانه ی کوبیده شده و ۱ کیلو عسل مخلوط کنید و هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه ۱ قاشق شربت خوری از آن را میل کنید.

افزایش شعور:

زنجبیل، آمله ی مقشر، پوست هلیله ی زرد، پوست هلیله ی کابلی و هلیله ی سیاه از هر کدام ۱۰ گرم، شقاقل، بهمن سرخ، بهمن سفید، تودری سرخ و سفید از هر کدام ۲۰ گرم، مغز تخم زبان گنجشک ۴۰ گرم همه را بسیار نرم بکوبید، کنجد، مغز بادام شیرین و مغزپسته خام از هر کدام ۲۰۰ گرم جداگانه نرم بکوبید بعد همه را با ۱ کیلو عسل مخلوط و هر روز صبح، ظهر و شب هر بار ۱ قاشق شربت خوری از آن را میل کنید.

همچنین ببینید

سر درد

تشخیص علل سر درد در طب سنتی!قسمت چهارم

تشخیص علل سر درد در طب سنتی! سردردهای حاصل از تومور مغزی: رشد بیش از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *