معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / چگونه ممکن است غذاهای مقوی و متنوع و گرانقیمت غربی ها فاقد مواد غذایی لازم باشد؟20
غذا مقوی
غذا مقوی

چگونه ممکن است غذاهای مقوی و متنوع و گرانقیمت غربی ها فاقد مواد غذایی لازم باشد؟20

سؤال :

چگونه ممکن است غذاهای مقوی و متنوع و گرانقیمت غربی ها فاقد مواد غذایی لازم باشد؟

شیوهٔ غذایی غربی ها چندان متنوع و غنی نیست، زیرا تقریباً نیمی از غذای روزانهٔ آنها متشکل از کربوهیدراتهای بسیار تصفیه شده است که به شکل شکر سفید، آرد سفید و نشاسته (که ظاهر آن قوی ولی ماده غذایی مرده و بی خاصیت و بدون قدرت حیاتی است. به اضافه مقدار قابل توجهی گوشت و روغن و بدتر و خطرناکتر از همهٔ اینها مواد شیمیایی متعدد (مثلاآرد سفید تصفیه شده از هنگام کاشت تا زمانی که به دست مصرف کننده برسد حدود ۴۰ نوعمادهٔ شیمیایی به آن زده می شود. به اضافهٔ اشعه های مختلف جهت نگهداری، و یا موادی که به عنوان رنگ، طعم و عطر مصنوعی و یا به اسم مواد ضدعفونی کننده و محافظ و هورمون ها و مواد معدنی مصنوعی دیگر که به مواد غذایی می افزایند. برای بدن انسان هر مادهای که مصرف شود چه مفید، سالم و مغذی و چه مضر، ناسالم و غیر مغذی فرقی نمیکند چون هر دوی آنها را برای هضم و جذب آماده میکند، ولی تفاوت این دو ماده، سلامتی یا بیماری است که به ارمغان می آورد.

سؤال:

چگونه یک کمبود میتواند علت پیدایش امراض گوناگون و متفاوت مانند سکته الی سرطان کولون و مقعد و بواسیر و… باشد؟

در جواب به این سؤال لطفاً عجله نکنید. اول به این مقدمه توجه کنید! | تا سال ۱۸۸۱ میلادی اشراف و خاندان سلطنتی و مردم ثروتمند به جز نان سفید هیچ نان دیگری مصرف نمیکردند. در آن موقع مردم روستایی و شهری و به طور کلی عموم مردم نان سیاه میخوردند. در آن موقع دو نوع نان وجود داشت، نان سفید یا خالص و نان سیاه یا ناخالصی که اولی بدون الیاف و سبوس، و دومی پر از سبوس و الیاف خشن گیاهی بود. آرد سفید را برای صاف کردن از پارچه های پنبهو تنهاای توری می گذراندند که خیلی گران می شد |وتنها ثروتمندان قدرت خرید آن را داشتند ولی در سال ۱۸۸۰ با به وجود آمدن آسیابهای اولادی آرد سفید و خالص بدون سبوس که کاملاً نرم و بدون پوست و سبوس بود، به دست آمد. آردی گچ مانند که زحمت کم و سود زیاد داشت. ارد به دست آمده آن قدر بی خاصیت بود که حتی موش ها و حشرات از آن دوری میکردند و این موضوع برای آسیابانان سود مضاعفی داشت، زیرا از حمله موش ها و حشرات در امان بودند  با این  تغییر کسانی که  قبلا  روزانه  ۵۰۰ گرم آرد سبوس دار به صورت نان طبیعی مصرف میکردند، آرد مصرفی آنها (سفید بدون سبوس) به ۱۷۰ گرم در روز رسید در نتیجه سلامتافراد میان سال به خطر افتاد.

| آیا میدانید؟! اولین تجار آمریکا یهودیان بودند و اولین تأسیسات صنعتی در قارهٔ آمریکا به وسیلهٔ یهودیان برپا شد. «ورنر سومبارات، محقق و پژوهشگر» همزمان با تصفیه صنعتی آرد و دور کردن فیبرهای گیاهی از نان، مصرف شکر به تدریج افزایش  یافت.

نصفیه شکر و رشد مصرف شکر نقش مهمی در بردگی و استثمار مردان، زنان و کودکان آفریقایی ایفا کرد. امروزه ۹۵ درصد اهالی جزیره هند غربی سیاه پوست هستند. انگلستان در قرن ۱۸ و ۱۹ به خاطر سود سرشار شکر مانع از پایان دادن به بردگی در این نواحی شد. به طوری که در سال ۱۸۳۴ با وجود این که قانون الغای بردگی تصویب شد ولی صدها هزار آفریقایی را به زور از سرزمین خود به مناطق بیگانه بردند تا بدون داشتن آزادی، شکر تولیدکنند!(آیا میدانید عامل اصلی بردگی چه کسانی بودند؟ انشاءال… بعداً به این سؤال پاسخ خواهیم داد). «اگر برده نبود شکری هم نبود، اگر شکر نبود مستعمرهای هم نبود». “امه سزر متأسفانه صنعت تصفیه، نیشکری را که حاوی ۱۷ درصد شکر و ۲۲ درصد آب و حدود ۴۰ مادهٔ مفید دیگر بود، نابود کرد و از آن شکری سفید، بی بو و بی خاصیت تولید کرد که مواد مفید

خود را از دست داده و به انواع مواد شیمیایی آغشته شده است.

وقتی سلولز و فیبرهای خشن گیاهی از نان مصرفی مردم رخت بربست تغییرات چشمگیری در نوع سوخت و ساز بدن انسانهای مصرف کننده به وجود آمد که نیاز آنها را با شکر روز به روز بیشتر کرد (لطفاً دقت کنید). از این تغییرات سود سرشاری نصیب تجارب برده داران و تولیدکنندگان نیشکر و چغندر شد و مردم دچار امراض فراوان و دردناک و درمان ناپذیر می شدند. (به بحث استعمار و غذا مراجعه کنید)

به عنوان نمونه: در سال ۱۸۱۵ یک انگلیسی سالانه حدود ۴ تا ۵ کیلوگرم شکر و یک آمریکایی کمتر از این مقدار مصرف میکرد، ولی در سال ۱۹۶۵ یعنی ۱۵۰ سال بعد مصرف شکر آنها به ۵۵ تا ۶۰ کیلوگرم در سال رسید یعنی کل مصرف سالانه آنها برابر با مصرف ماهان آنها در قرن گذشته است و اکنون به گفتهٔ دکتر «جان پودکین»: «ما حالا در دو هفته بیشتر از طی یک سال در دو قرن پیش، شکر مصرف میکنیم». آیا میدانید؟!

امروزه آمریکائی ها در سال حدود ۸۰ کیلوگرم شکر سفید مصرف میکنند!! به راستی چطور؟

دکتر رابرت سی اتکینز میگوید: «به وسیلهٔ تبلیغات برای ده ها سال مردم آمریکا شست شوی مغزی شده اند آنها زندگی شان را باغذاها و نوشابه های شیرین که هیچ ارزش غذایی ندارد، شروع میکنند.»

ویلیام دافتی” در ۱۹۷۶ کتابی را تحت عنوان ناهنجاری های ناشی از مصرف قبلمنتشر کرد. وی در این کتاب آثار مسموم کنندهٔ قند را بر ذهن و جسم انسان بررسی میکند. در  این تحقیق دافتی، مشاهدات مؤلفان پیشین را دربارهٔ قند جمع بندی کرد و نشان میدهد که هر

کجا شکر رخنه کرده و به جوامع مختلف راه یافته است دیابت و سایر بیماری ها به طور چشمگیری شیوع یافته اند. وی چنین موضوعی را خیلی قوی و منطقی نشان میدهد. دکتر اتکینز میگوید: بسیاری از بیماریهای امروز یک عامل مشترک از قبلی مستعد دارند که طی سالها تعداد زیادی از محققین طبی و دکترها مشاهده کرده اند که انواع بیماریها از حمله قلبی تا دیابت و… در یک عامل مشترک هستند آن هم مصرف شکر است.»

وی میگوید: اما قربانی سم کربوهیدرات هستیم (شکر تصفیه شده) بیشتر بیماریهای کشندهٔ قرن بیستم ناشی از آن چیزی است که من آن را سم کربوهیدرات مینامم. چیزی که آن را ایجاد میکند اساساً شکر است». شکر باعث طیف گستردهای از بیماری های کشنده است با این وجود چرا از مصرف شکر جلوگیری نمی شود؟ سود سرشار حاصل از منافع شکر که به خاطر آن حتی بردگی هم رونق یافت به شیوههای مختلف از طرف تجار، تولیدکنندگان، واسطه ها، سیاستمداران، مبلغان استعماری و کلیه صنایع است، که همگی آنها متأسفانه فقط به فکر حفظ منافع خود هستند؛ به علاوه بی اطلاعی افراد جامع، و ناآگاهی بسیاری از کارشناسان تغذیه و پزشکان رسمی به اضافه اعتیاد به شکر، همگی است به دست هم داده و این مادهٔ کشنده و بیماریزا را رواج میدهند و روز به روز وسعه میدهنل.) مثلاً کوکاکولا و پپسیکولا که هر دو مظهر و معرف سوداگران آمریکایی است باعث انواع بیماری ها می شود.

در سال ۱۹۵۶ میلادی کمیسیون تحقیق مجلس سنای آمریکا پس از بررسیهای عمیق و طولانی، این نوشابه ها را مضر تشخیص داد و اعلام کرد که هر دو ماده، سمی هستند. طی گزارشی عنوان شد که این نوشابه ها مضر هستند، ولی این گزارش هنوز در بابل، مدفون شدا به راستی چرا؟ چه کسانی آن را مدفون کردند؟! از دیدگاه امراض ناشی از کمبود سلولز خشن گیاهی، شکر هیچ فیبر گیاهی ندارد و معمولاً با غذاهای بدون سلولز گیاهی مانند: نوشابههای کولادار، چای، قهوه، مربا، شربت ها، شکلات، بستنی  و انواع شیرینی ها و بیسکویت ها و… مصرف می شود که سودمند نیستند و غالباًزبان اورند.

شکر به علت اینکه فاقد هرگونه بافت گیاهی و الیاف است اشتهای افراد را نسبت به غذاهای دارای سلولز و الیاف کم میکند و میلی به خوردن سبزی ها و سالاد خام و میوه ها را کاهش میدهد.

حجم عظیم شواهد علمی و تحقیقی برای پژوهشگران مسایل پزشکی با وجود مدارک انبوه و اسناد گوناگون، روشنگر این واقعیت است که کمبود مواد غذایی پر بار و بدون الیان در غذاهای امروزی یکی از علل مهم ابتلا به امراض مهلک تمدن امروزی است.

متخصصین و دانشمندان علوم غذایی روز به روز در سراسر جهان به این موضوع جذب می شوند که کمبود فیبرها و سلولزهای خشن گیاهی علت اصلی پیدایش و افزایش فوق العاده

گیاهی در غذای مردم مغرب زمین علایم آن امراضی در آنان افزایش یافته است. تحقیق در این موضوع، یک سلسله بررسی های دقیق و گسترده از اسناد و آمار پزشکی را در اطراف دنیا با جریان انداخت که پس از پژوهشهای دامنه داری این واقعیتها روشن شد که:

۱) سکته قلبی که ما آن را به عنوان یک واقعهٔ روزمره زندگی پذیرفته ایم تا سال ۱۹۲۰ در انگلستان و آمریکا بندرت مشاهده شده است ولی از ۱۹۳۱ تا ۱۹۷۱ ناگهان بیماری شریان قلب که عامل سکته قلبی به شمار میرود ۸۰ درصد افزایش یافته است.

۲) آپاندیسیت، این بیماری تا قبل از سال ۱۸۸۰ بندرت مشاهده می شد و به مرور زمانابعاد وسیع تری به خود گرفت؛ به طوری که ۲۰ تا ۳۰ سال زودتر از سایر امراضی ظاهر شد.

۳) دیورتیکول روده، به عنوان یک بیماری معمولی در اواخر سال ۱۹۲۰ پدیدار شد. در انگلستان بین سالهای ۱۹۳۱ تا ۱۹۷۱ میزان مرگ ومیر ناشی از این بیماری ۶۰ درصد

افزایش یافت.

۴) چاقی که امروزه به عنوان بخشی از ظواهر زندگی است مرضی بود که در قرن هیجده مختصں ثروتمندان اروپایی ہود۔ اینها تنها نمونه های برجسته و چشمگیر تحقیقات هستند. بررسی دقیق اسناد پزشکی روشن کرده که همین روند عمومی پیشرفت در مورد سایر امراض نیز وجود دارد. به طور کلی همگام با کاهش سلولزهای خشن گیاهی در غذاها سکتهٔ قلبی، سرطان کولون را مقعد و دایورتیکولوسیز کولون و بقیه امراض نامبرده با تناسب مستقیم افزایش می یابند. فقط

آپاندیسیت خیلی زودتر و سریع تر ظاهر می شود. شیوه غذایی مدرن که فاقد مقدار کافی سلولزهای خشن گیاهی است (آرد سفید، شکر بلبل، برنج سفید) علت اصلی آن بیماریهای علیل کننده و مرگ آور، تقریباً از سوی تمام زلکان صاحب نظر بین المللی محکوم شدہ با مروری بر مطالب ذکر شده قسمتی از حقایق به دست آمده را خلاصه می کنیم: ۱) امراض و بیماریهایی که از آنها نام بردیم در بین افراد و فرهنگ ها و ملت هایی که از رژیم اطلایی طبیعی و پربار (دارای سلولزهای خشن گیاهی و الیاف فراوان) پیروی میکنند کاملاً ب وناشناخته است.

۲) این قبیل امراض به صورت وحشتناکی بین افراد و جوامعی که از مواد غذایی تصفیه (سلولز گیاهی و الیاف ندارد) تغذیه میکنند، رایج است.

۳) افراد و گروههایی که رژیم غذایی طبیعی و پر از الیاف خود را به رژیم غذایی کم بار یا برای تغییر میدهند به تدریج ولی مطمئناً به امراض نامبرده گرفتار می شوند.

با دکتر  ابوتراب نفیسی – رییس سابق و استاد دانشگاه اصفهان – میگوید: پروفسور بورکیت” (” – از مشاهیر رشته آسیبشناسی” – که از پیشگامان بررسی و حقیق در تغذیه طبیعی و رژیم غذایی بدون الیاف است، این موضوع را مطرح کرد که خرید از بازیهای شیک و جذاب قنادی ها و اغذیه فروشی های لندن و یا مغازههای بقالی و عطاری های شرقی هرکدام چگونه بر بیماری و سلامتی افراد تأثیر دارد وی با دلایل مسلم ثابت کرد که رژیم غذایی تفاله دار (دارای فیبرهای خشن گیاهی و الیاف) شرقی ها به تنهایی می تواند آنها را از امراض گوناگون نتیجهٔ پیروی از رژیم غذایی غربی مصون دارد و چگونه طرز تغذیه مردم آسیایی و آفریقایی که دارای رژیم پربار است می تواند در ایجاد مصونیت از برخی بیماریهایی که غربی ها به علت عدم رژیم غذایی پربار دچار آن هستند، کمک کند.

با بررسیهای به دست آمده مشخص شد که یک آفریقایی روزانه ۲۵ تا ۳۰ گرم فیبرخام و ایشان گیاهی مصرف میکند و یک آمریکایی یا انگلیسی روزانه حدود ۸ گرم؛ همین مقدار متفاوت مواد طبیعی سلامتی و بیماری ما را رقم میزند. متأسفانه غذای غربی که شامل نانسفید، تخم مرغ، برنج سفید، چای، قهوه، شکر، گوشت، نوشیدنی های کولادار، بستنی و… (که هیچکدام دارای فیبر و سلولز نمی باشند) میباشد بر اثر تبلیغات به دیگر مردم جهان نیز سرایت کرده و بیماریهای امروزی را برای آنها به ارمغان آورده است. بهترین راه برای با دست آوردن سلامتی، برگشتن به سنت غذایی بیش از سال ۱۸۸۰ میلادی و یا پیروی از غذاهای سنتی و طبیعی کشور خودمان است که طی هزاران سال تجربه، مفید بودن خود راعملاً ثابت کرده است.

همچنین ببینید

زالو

زالو درمانی در غرب

زالو درمانی در غرب در حال حاضر زالو درمانی در کشورهای پیشرفته غربی جایگاه شناخته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *