معماری
خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / چگونه یک دمنوش فوق العاده تهیه کنیم
چگونه یک دمنوش فوق العاده تهیه کنیم
دمنوش ها

چگونه یک دمنوش فوق العاده تهیه کنیم

 نحوهٔ آماده سازی، مصرف دمنوش ها. نکته های کلیدی در تهیه دمنوش ها

۱- برای به دست آوردن بهترین طعم و تأثیر شفابخشی دمنوش، سه عامل مهم، تأثیرگذاراست.

قوری چینی یا شیشه ای و آب و چگونگی گرم شدن آب

ضرب المثلی در این خصوص این گونه حکایت شده است که:    قوری = پدر چای          آب = مادر چای      زغالی = دوست چای

 رعایت نکات زیر ضروری می باشد :

۱- بهترین دمنوش، زمانی شفابخش و به کیفیت کامل خود می رسد که با آب مناسب  دم شود

2. سرعت جوش آوردن و دمای نهایی آب هر دو مهم است از همین رو برای درست کردن و آماده سازی دمنوش از آب نیم جوش استفاده کنید. یعنی زمانی که آب کتری شروع به سر و صدا نموده به آن آب نیم جوش گفته میشود (تقریبا یکی دو قل اولیه، آب نیم جوش است) این مرحله، زمان مناسبی برای درست کردن دمنوش می باشد.

بعضی دمنوش ها را نمیتوان با آب خیلی داغ دم کرد. به خاطر داشته باشید  که گیاهان  مورد استفاده به علت تفاوتی که دارند باید با آب در دماهای متفاوت دم شوند. زمان دم گذاشتن هم در خارج شدن عصارهٔ گیاه تأثیرگذار می باشد،

۳- قوری: ظرفی که در آن دمنوش درست می شود بسیار اهمیت دارد. در خرید و استفاده از آن دقت داشته باشید. انتخاب مناسب ترین ظرف، مراقبت و نگه داری و زیبایی از نکاتی است که باید به آن توجه شود.

انتخاب و جنس قوری: قوری های امروزی از مواد بسیار متفاوتی مانند، بلور، استیل و یا روی، چینی، سفال، استیل ، پلاستیک و …. ساخته می شوند که خیلی از آنها از کاربردی مناسب برای دمنوش ها برخوردار نیستند و تنها جنبهٔ تجارتی دارند. چه بسا خیلی از آنها در آب و هوای متفاوت تغییر شکل می دهند. قوری چینی، میتواند برای آماده سازی دمنوشها گزینهٔ مناسبی باشد زیرا این قوری ها هیچ موادی را به خود جذب نمی کنند و هم چنین به دلیل سفیدی داخل قوری چینی، هنگامی که دمنوش دم کشید، میتوان مقدار غلظت دمنوش را مشاهده نمود. قوری کوچکی انتخاب کنید که فقط بشود یک تا دو فنجان در آن دم کرد، بی آن که فضای خالی زیادی در آن باشد. این مورد دو دلیل دارد، اول آن که هوای زیاد داخل قوری باعث میشود دمنوش پس از دم کشیدن، سرد شود، یا شما آب بیشتری در قوری بریزید که در نتیجه، دمنوش باقی مانده در قوری فاسد میشود. مخصوصاً چای سبز که دارای آنتی اکسیدان بوده و از برخی سرطان ها پیشگیری میکند.

در صورت عدم دسترسی به قوری چینی می توانید از قوری بلور شیشه ای مانند پیرکس یاسرامیکی هم استفاده نمایید. به این مسئله، توجه داشته باشید که در قوری خوب چفت شود هر چه در قوری بیشتر چفتشود بهتر است بهترین قوری آن است که از در آن هوا خارج نشود

همچنین ببینید

سرکه انگبین

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید… سرکه انگبین انگبین مواد شیرینی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *