معماری
خانه / بیماریهای دستگاه گوارش دهان و دندان / کاهش دیابت با استفاده از سیر!!!
دیابت
دیابت

کاهش دیابت با استفاده از سیر!!!

کاهش دیابت با استفاده از سیر!!!

 دیابت چیست؟

دیابت یا بیماری قند، یک اختلال متابولیک (سوخت و سازی) در بدن است. در این بیماری توانایی تولید انسولین در بدن از بین می رود و یا بدن در برابر انسولین مقاوم شده و بنابراین انسولین تولیدی نمی تواند عملکرد طبیعی خود را انجام دهد. نقش اصلی انسولین پایین آوردن قند خون توسط مکانیزم های مختلفی است. دیابت دو نوع اصلی دارد. در دیابت نوع یک تخریب سلولهای بتا در پانکراس منجر به نقص تولید انسولین می شود و در نوع دو مقاوت پیشرونده بدن به انسولین وجود دارد که در نهایت ممکن است به تخریب سلول های بتای پانکراس و نقص کامل تولید انسولین منجر شود. در دیابت نوع دو مشخص است که عوامل ژنتیکی، چاقی و کم تحرکی نقش مهمی در ابتلای فرد دارند.

عوامل پیشگیری ازدیابت چیست؟

برای پیش گیری از مبتلا شدن به دیابت باید از ویتامین B وC استفاده کرد اگر به دیابت مبتلا شده ایدم باید از خوردن مواد قندی و نشاسته دار، مشروبات الکلی، خربزه، انجیر، خرما، موز، طالبی، چغندر، میوه شاه بلوط، نان نیم پز، گوشت، دل و قلوه، مغز، چربی، زرده  تخم مرغ، قند، مربا، شکلات، کاکائو، شیرینی های قنادی، ژله و هر نوع خوراکی شیرین دیگر و همچنین از کار سخت و سنگین پرهیز  کنید.در عوض از

خوراکی  که قند را کاهش می دهند

بیشتر استفاده کنید، مانند: خیار، تخم خیار، تمشک، گرمک، توت خشک، آب نارنج، هلو، گلابی،توت فرنگی، مغز بادام، مغز فندق، مغزگردو، نارنگی،کدوی خام، کدو آب پز شده، سیب  درختی ترش مزهآلبالو، گیلاس، زردآلو، آب عناب، انگور سبز و نرسیده، آب لیموترش، پرتقال ترش یا ملس، آب انار ترش، سیر، پیاز، موسیر، کاهو، قلقاسی (سیب زمینی ترشی)، استفاج، پیازچه، فلفل سبز، کنگر، شاهی، جعفری، آب شلغم خام، کلم، ترب، برگ شاه توت، برگ شنبلیله، تخم شنبلیله  کوبیده، سبزیجات خام، جو، جوشانده  جو، جوانه ی جو، ارزن، نخود، آبغوره، آش آبغوره، تمر هندی، آش تمرهندی، آش قارا، آش ماست، گیاه گزنه، نان برشته ی نیم سوز شده، لعاب اسفرزه، دوغ ترشی، آش ماست، آش آلو، آش آلوچه  براقانی، شیر، ماست، ترشیجات، شیره  چهار تخمه، ماءالشعیر، سماق، تباشیرهندی، هندوانه ابوجهل، عدسی الملک، آب جوشانده  تخم ترشک، برگ ترشک، آب دمکرده ی گلپوره. 

 عوامل کنترل قند

برای کاهش و کنترل قند باید با برگ شنبلیله سوپ بپزید و با آبغوره بخورید.

تا ۴۰ روز همه روزه صبح ناشتا هر بار حدود ۳۰ گرم آبغوره بنوشید کافور ۵ گرم، اقاقیا، صندل زرد و صمغ عربی از هر کدام ۳۰ گرم، گلنار فارسی، گلی محمدی، گل ارمنی و تخم گشنیز از هر کدام ۶۰ گرم، تباشیر هندی، تخم کاهو، تخم خرفه و عصار شیرین بیان از هر کدام ۱۰۰ گرم، همه را مخلوط و نرم بسایید و صبح، ظهر و شب و هر بار یک قاشق غذاخوری از آن را با یک لیوان آب انار ترشی مخلوط کرده و بخورید.کتیرا مفتولی، صندل سفید و صمغ عربی از هر کدام ۲۰ گرم، گلنار فارسی و گلی ارمنی از هر کدام ۴۰ گرم، تخم کاهو ۸۰ گرم و سماق ۱۲۰ گرم، همه را مخلوط کنید و نرم بسایید و صبح، ظهر و شب و هر مرتبه یک قاشق غذاخوری از آن را با یک لیوان آب انار ترشی بخورید. تباشیر هندی و تخم گشنیز را به نسبت مساوی نرم بسایید، صبح، ظهر و شب، هر بار یک قاشقشربت خوری از آن را با مقدار سرکه  رقیق شده مخلوط کرده و میل فرمایید.

درمان گیاهی دیابت

1- پیاز و سیر
سیر از سبزی‌ هایی است که تاریخی بسیار کهن دارد. این گیاه حداقل 3 هزار سال در طب چین كاربرد داشته است.
پیاز نیز یكی از قدیمی ‌ترین گیاهان زراعی است كه از هزاران سال قبل به عنوان طعم ‌دهنده غذاها و همچنین دارو از آن استفاده می ‌شود. ‏ترکیبات فعال گوگردی مانند آلیل‌ پروپیل دی ‌سولفید موجود در پیاز و اکسیدآلیل دی‌ سولفید موجود در سیر نقش اصلی را در کاهش قندخون دارند.
پیاز و سیر باعث افزایش میزان انسولین در خون می ‌شوند. هر چقدر مصرف این مواد بیشتر باشد، قند خون بیشتر کاهش می ‌یابد. مصرف قرص ‌های سیر به میزان 2400 میلی‌ گرم در روز به مدت 3 ماه، قند خون را مختصرا كاهش می ‌دهد.
گیاهان دارویی توسط بیماران دیابتی تحت هیچ شرایطی نباید بدون نظر تیم پزشکی مصرف شوند.
2- خیار تلخ
این میوه شبیه كدوی زگیل‌ دار است و در نواحی گرمسیر مانند آمازون، آفریقای‌ شرقی و آسیا رشد می‌ كند و در آمریكای‌ جنوبی به عنوان غذا و دارو كشت می ‌شود. میوه تازه آن به رنگ سبز است كه با رسیدن به رنگ نارنجی- زرد تبدیل می ‌شود.
تمام قسمت ‌های این میوه بسیار تلخ است. میوه خیار تلخ حاوی ماده ‌ای شبیه انسولین است و مصرف روزانه حدود 60 گرم شیره این گیاه به کاهش مختصر قندخون منجر می ‌شود.

همچنین ببینید

آیا مسواک های الکتریکی بهتر از مسواک های معمولی هستند؟

آیا مسواک های الکتریکی بهتر از مسواک های معمولی هستند؟

 آیا مسواک های الکتریکی بهتر از مسواک های معمولی هستند؟   ثابت نشده است که …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *