معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / کاهش فشار خون با هندوانهٔ ابو جهل
هندوانهٔ ابو جهل
هندوانهٔ ابو جهل

کاهش فشار خون با هندوانهٔ ابو جهل

کاهش فشار خون با هندوانهٔ ابو جهل 

هندوانه ابوجهل که هم چنین به نام حنظل شناخته می شود، از میوه های گرمسیری است که به طور وسیعی در آسیا، افریقا و ایران به صورت وحشی می روید. هندوانه ابوجهل یا خیارک های تلخ به شکل خیار سبز با برآمدگی های کدویی شکل در تمام قسمت های آن است. ظاهراً مثل یک خیاربد منظره به نظر می رسد. این میوه نه تنها به عنوان ترشی هم خورده می شود، بلکه به طور گستردهای از شکل های بزرگتر آن به اندازهٔ یک پرتقال است برای درمان دیابت استفاده می کنند.

اثرو خاصیت آب تازه و یا عصارهٔ این گیاه در کاهش فشارخون به روشنی مورد تأییدقرار گرفته است.

هندوانه ابوجهل یا حنظل حاوی ترکیبات متعددی است که خاصیت ضد دیابتی ان ها به اثبات رسیده است.کارانتتین که توسط الکل استخراج می شود مخلوطی ازاستروئیدهاست که فشار خون را کاهش می دهد و از داروهای خوراکی پایین آورندهٔفشار خون تولبوتامید قوی تر است. تولبوتامید (خربزهٔ تلخ) هم چنین حاوی ماده ای شبیه به انسولین به نام پلی پپتید. پ” است که هنگامی که زیر پوست بیماران مبتلا می رسد از آن جا که به نظر می رسد این ماده، نسبت به انسولین عوارض جانبی کمتری داشته باشد، لذا توصیه شده بعضی از موارد به عنوان جایگزین انسولین به کار گرفته شود. در آزمایش های بالینی از مصرف خوراکی یک گرم میوهٔ آن نتایج خوبی به دست آمده است. مغازه های مواد غذایی سالم نیز ممکن است ترشی آن را داشته باشند،

اما مصرف ترشی خیارک که نوعی از هندوانه ابوجهل است احتمالاً بهترین صورت مصرف آن است، چرا که همین صورت نیز در بررسی های پزشکی مورد استعمال قرار گرفته است. نوشیدن آب این میوه برای ذائقهٔ انسان بسیار سخت است، زیرا همان طورکه از اسم آن پیداست کاملاً تلخ است.

همچنین ببینید

اختلال در سیستم ایمنی بدن

علل افت در سیستم ایمنی بدن چیست؟!

علل افت در سیستم ایمنی بدن چیست؟! اختلال در سیستم ایمنی بدن بدن سیستم حفاظتی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *