معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / کاه جو و خواص ان مناسب چیست؟
کاه جو
کاه جو

کاه جو و خواص ان مناسب چیست؟

کاه جو

یکی دیگر از گیاهان دارویی که امروز به معرفی ان می پردازیم گیاه دارویی کاه جو است . در هر یک صد گرم کاه جو از لحاظ  شیمیایی مواد زیر وجود دارد:

آب ۱۴ درصد – مواد ازته ۳ درصد – مواد چرب، ۱/۵ درصد – مواد نشاسته ای ۴۱ درصد – سلولز ۳۶ درصد – خاکستر ۴ درصد – ارسنیک حدود ۵۰ میلی گرم.

بخور  کاه جو 

پانصد گرم از آن را در ظرف بزرگی بریزید و بجوشانید و بخور دهید، بعد فوراً سر و پیشانی را بپیچید و صبر کنید تا خوب خشک شود، بعد پیشانی را با روغن ویکس خوب ماساژ دهید؛ این کار را روزی سه بار تکرار کنید. سردردی که از سرمازدگی ایجاد شده باشد بهبود می یابد.

فواید جو 

منابع سرشار از فیبر مانع بالا رفتن قندخون، فشارخون و كلسترول می شود و با تنظیم عملكرد روده از بروز یبوست می كاهد. جو به صورت های مختلفی یافت می شود. یكی از بهترین فرآورده های جو، مالت جو است كه حاوی مقادیر فراوانی ویتامین B۱، B۲ و B۱۲ بوده و به دلیل تاثیری كه بر میزان و كیفیت شیر می گذارد، نقش مفیدی در سلامت مادران شیرده و نوزادان دارد. جو دوسر نیز یكی دیگر از مقوی ترین فرآورده های جو است. نقرس، روماتیسم، خارش شدید پوست و امراض پوستی از بیماری هایی است كه با مصرف جو دوسر می توان از بروز آنها در امان بود.

درمان خشکی پوست با جو دو سر:

جوشانده جو دوسر یك امولسیون طبیعی برای از بین بردن خشكی پوست در بزرگسالان و كودكان است. برای تهیه جوشانده جو كافی است یك كیلو از كاه این گیاه را در چهار پنج لیتر آب ریخته و آن را به مدت یك ساعت ونیم بجوشانید. سپس آن را صاف كرده و همچون ماسك در نواحی خشك و زبر بدنتان بمالید. علاوه بر اینها، جو خواص دیگری دارد كه از آن میان می توان جلوگیری از لخته شدن خون، كاهش دردهای قاعدگی و درد ناحیه شكم و پیشگیری از بروز حملات آسم را نام برد. با توجه به خواص فوق و همچنین سفارشاتی كه در طب اسلامی به مصرف جو شده است، توصیه می شود حتماً جو در رژیم غذایی خانواده ها گنجانده شوند.

همچنین ببینید

درمان زخم های کهنه

زخمهای کهنه را با رزماری درمان کنید!!

زخمهای کهنه را با رزماری درمان کنید!! زخمهای کهنه، عفونت های مزمن پوست موم ۵ گرم، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *