معماری
کباب بختیاری
کباب بختیاری

کباب بختیاری

کباب بختیاری(۱)

مواد لازم

 گوشت  راسته  گوسفند1/5 گرم

دنبه  گوسفند150گرم 

پیاز متوسط  1 عدد  

آب لیموترش تازه ی شیرازی 5 عدد

زعفراننصف قاشق چای خوری

نمک  به مقدار لازم

 طرز تهیه 

ابتدا گوشتها را پاک کتنید و پس از آن که آنها را به صورت قیمه اندازه های ۵ سانتیمتری) خرد کردید، خوب بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود. سپس دنبه را نیز تمیز شسته و به اندازه های 4 سانتیمتری خرد کرده و با گوشت مخلوط کنید. آنگاه آن را در یک ظرف چینی یا لعابی بریزید و به همراه خلال پیاز و نمک و آب لیموترش تازه و زعفران، با گوشت مخلوط کنید و آنها را به مدت یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد. بعد گوشت و دنبه را یک در میان به سیخ بزنید و روی منقل قرار دهید تاکباب شود.

این غذا به خاطر داشتن دنبه بسیار خوشمزه و خوش خوراک است.

کباب بختیاری (۲)

مواد لازم 

گوشت راسته  گوسفند۱/۵ کیلوگرم

پیاز متوسط ۱ عدد

دنبه  گوسفند  ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه 2عدد 

آب لیموترش تازه  شیرازی5 عدد 

زعفراننصف قاشق چای خوری

نمک  به مقدار لازم

طرز تهیه

گوشت و دنبه را به اندازه های قبلی خرد کرده و تمیز بشویید و در صافی بریزید تا اب انکشیده شود، سپس ان را در یک ظرف چینی یا لعابی قرار دهید و پیاز خلال شده و آب لیموترش تازه و زعفران و نمک را به ان اضافه کنید و به مدت یک تا دو ساعت در یک ظرف درب بسته و در یخچال بگذارید تاطعم بگیرد. پس از آن، قطعات گوشت و دنبه و فلفل را به صورت یک در میان به سیخ بزنید و سیخها را روی منقل بگذارید تا کاملاً کباب شوند

این مقدار غذا برای 10 تا 12 نفر کافی است.

همچنین ببینید

آلرژی در نوزادان

معمول ترین غذاهای آلرژی زا چه هستند؟

معمول ترین غذاهای آلرژی زا چه هستند؟ بدون شک شیرگاو معمولترین ماده  غذایی آلرژی زاست. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *