معماری
کباب برگ
کباب برگ

کباب برگ

کباب برگ

مواد لازم 

موادلازم برای تھیه «کباب برگ» به شرح زیر است:

گوشت راسته گوسفند ۱ کیلوگرم

پیاز درشت 1 عدد  

 زعفراننصف قاشق چای خوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

اب لیموترش تازه  شیرازی

نمک  به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا رگ و ریشه  گوشت را جدا کنید و آن را خوب بشویید و در صافی بگذارید تا آب آن کشیده شود. پس از آن، قطعات گوشت را از طول به ضخامت ۱ سانتیمتر برش دهید و در یک ظرف چینی قرار دهید و سپس پیاز را خلال نازک کرده و به همراه بقیه ی مواذ لازم، با قطعات برش داده شده  گوشت خوب مخلوط کنید و به مدت یکی دو ساعت آن را در یخچال و در درون یک ظرف دربدار بگذارید تا طعم بگیرد. قبل از به سیخ زدن، با چاقو، روی گوشت ها را از دو طرف، به فاصله ی ۲ سانتیمتر خط بیندازید، و سپس رویمنقل حاوی ذغال سرخ شده بگذارید تا کباب شود. بعد از آماده شدن، میتوانید آنها را به آشکال مختلف استفاده کنید.

این مقدار غذا برای ۱ تا ۷ نفر کافی است.

همچنین ببینید

حساسیت

مسافرت و تعطیلات در بروز حساسیت

مسافرت و تعطیلات در بروز حساسیت  هنگام انتخاب مکانی برای گذراندن تعطیلات، باید به فصل …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *