معماری
کباب بوقلمون
کباب بوقلمون

کباب بوقلمون

کباب بوقلمون

مواد لازم

فیله  بوقلمون ۱ کیلوگرم

 پیاز متوسط  ۱ عدد

لیموترش تازه  شیرازی 5 عدد

زعفران نصف قاشق چای خوری

روغن زیتون ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

نمک  به مقدار لازم 

طرز تهیه

گوشت بوقلمون را به اندازه های دلخواه خرد کنید و خوب بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، سپس آن را در یک ظرف چینی یا لعابی قرار دهید و بعد پیاز خلال شده و زعفران و روغن و آب لیموترش تازه و نمک را به تکه های گوشت بیفزایید و خوب مخلوط کنید. پس از آن، درب ظرف را بگذارید و به مدت یک تا دو ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد. آنگاه گوشت ها را سیخ زده و روی منقل بگذارید و بعد از آماده شدن میل کنید.

بهتر است برای تهیه  این غذا از گوشت بوقلمون ماده استفاده کنید؛ زیرا گوشت آن لطیف تر است؛ همچنین بهتر است کباب بوقلمون را همراه با گوجه کباب شده و یا با چلو مصرف نمایید.

این مقدار غذا برای ۵ تا ۱ نفر کافی است.

همچنین ببینید

زالو

زالو درمانی در غرب

زالو درمانی در غرب در حال حاضر زالو درمانی در کشورهای پیشرفته غربی جایگاه شناخته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *