معماری
کباب جگر سیاه
کباب جگر سیاه

کباب جگر سیاه

کباب جگر سیاه

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه «کباب جگر سیاه» به شرح زیر است:

جگر سیاه گوسفند سالم و تازه  به مقدار لازم

طرز تهیه

جگر را به صورت لایه هایی به ضخامت ۲ سانتیمتر و به طول ۱۰ سانتیمتر برش دهید و به سیخهای مخصوص ۰/۵ سانتیمتری بزنید و کمی نمک روی آن بپاشید و روی منقلی که ذغال های آن کاملاً سرخ شده قرار دهید تا به طور کامل کباب شود، آنگاه آن را میل کنید.

جگر را باید به گونه ای کباب نمود که مقداری از آب یا رطوبت آن باقی باشد تا لذیذتر شود. همچنین پس از شستن، نباید آن را خشک کرد. در انتخاب جگر نهایت دقت را داشته باشید؛ زیرا بیشتر جگرها سالم نیستند و انسان را دچار مسمومیت میکنند. جگر سالم باید دارای چنین خصوصیاتی باشد:

۱ – رنگ آن سیاه یک دست و یا قهوه ای باشد.

۲ – هیچ گونه زخم یا غذه ای روی آن نباشد.

۳ – فاقد جای کارد و برشی که نشانگر برداشتن قسمتی از جگر است باشد.

4 – سفتی و نرمی جگر در تمام قسمتهای آن یکسان باشد.

۵ – هنگام برش دادن جگر از وسط، هیچ گونه سنگ (سنگ های سفید کلسیمی) در مجاری آن نباشد.

۹ – لبه های جگر باید کاملاً نازک و تیز باشد.

این مقدار غذا برای تا ۵ نفر کافی است.

 

همچنین ببینید

زالو

زالو درمانی در غرب

زالو درمانی در غرب در حال حاضر زالو درمانی در کشورهای پیشرفته غربی جایگاه شناخته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *