معماری
کباب حسینی
کباب حسینی

کباب حسینی

کباب حسینی

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «کباب حسینی» به شرح زیر است:

گوشت راسته  گوسفند  ۱ کیلوگرم

دنبه  گوسفند100 گرم 

سیخ چوبی نوک تیز 1 بسته

اب 1 لیوان

گوجهفرنگی رسیده3 عدد

پیاز متوسط  1 عدد  

نمک  به مقدار لازم

لیموترش تازه  شیرازی7 تا 10 عدد 

زعفران نصف قاشق چای خوری

پونه کوهی ۱ قاشق مرباخوری

سیر درشت 2 حبه

روغن زيتون 3 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

ابتدا گوشت را به قطعات مناسب خرد کرده و تمیز می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن کشیده شود. سپس دنبه را نیز خرد کرده و می شوییم و به گوشت اضافه می کنیم. بعد سیخ های چوبی را آماده کرده و گوشت و دنبه را به صورت یک در میان به سیخ زده و در داخل قابلمه ای که قبلاً پیاز خلال کرده را در آن ریخته ایم قرار می دهیم و آب لازم را نیز به آن اضافه کرده و حرارت اجاق را تنظیم میکنیم تا به مرور با حرارت ملایم پخته شود و آب آن تبخیر شود. اکنون گوجه فرنگی و سیرهایی را که ریز رنده کرده ایم و در آخر، نیز روغن و پونه و نمک و زعفران را به آن میا فزاییم و هم میزنیم و بر روی گوشت می ریزیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر میکنیم تا کباب اماده شود. بعد از اماده شدن، کباب ها را از ظرف خارج کرده و در دیس می چینیم و آن را با سبزیجات معطر و لیموترش تازه تزیین کرده و میل می کنیم. این کباب را میتوانید بدون

دنبه هم طبخ کنید.

این مقدار غذا برای ۱ تا ۷ نفر کافی است.

همچنین ببینید

زيره پلو

زيره پلو در طب سنتی

زيره پلو در طب سنتی مواد لازم مواد لازم برای تهیه  «زیره پلو» به شرح …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *