معماری
کباب چنجه یا شیشلیک
کباب چنجه یا شیشلیک

کباب چنجه یا شیشلیک

کباب چنجه یا شیشلیک

مواد لازم

موادّ لازم برای تهیه «کباب چنجه یا شیشلیک» به شرح زیر است:

گوشت راسته یا فیله  گوسفندی ۱/۵ کیلوگرم

پیاز متوسط1 عدد 

روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری

سیر تازه و درشت. ۲ حبه

آب لیموترش تازه  شیرازی5 تا 6 عدد 

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه 

ابتدا گوشت را پاک کنید و رگ و ریشه  آن را بگیرید و به صورت قیمه، خرد کرده و خوب بشویید و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود، سپس آن را در یک ظرف چینی یا لعابی ریخته و پیاز خلال شده را همراه با – بقیه  مواد به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آنگاه آن را به مدت چندساعت در یخچال و در درون یک ظرف دربدار بگذاریذ تا طعم بگیرد، سپس  به سیخ زده و روی منقلی که دارای ذغال سرخ شده است قرار دهید تا کباب  شود 

این مقدار غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.

 

همچنین ببینید

روش های جراحی پلاستیک

روش های جراحی پلاستیک

روش های جراحی پلاستیک بعضی از روش های مورد استفاده در جراحی پلاستیک عبارتند از: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *