معماری
کباب چوبی
کباب چوبی

کباب چوبی

کباب چوبی

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «کباب چوبی» به شرح زیر است:

گوشت فیله گوسفندی ۱ کیلوگرم

پیاز متوسط  ۱ عدد

لیموترش تازه ی شیرازی  4تا ۵ عدد

روغن زيتون2 قاشق غذا خوری 

زعفران  نصف قاشق چاى خورى

نمک  به مقدار لازم

طرز تهیه

گوشت را به قطعات ۳ در 4سانتیمتر خرد کنید و خوب بشویید و درصافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، سپس آن را در یک ظرف چینی یا لعابی قرار داده و به آن خلال پیاز و آب لیموترش تازه و روغن و نمک و زعفرانبیفزایید و خوب مخلوط کنید و به مدت یک تا دو ساعت، درب ظرف را بسته و در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد. پس از آماده کردن سیخهای مخصوصی، گوشت ها را طوری به سیخ بزنید که تکه های گوشت با هم دیگر مماس شوند. سیخ ها را هم می توانید در فر و هم روی منقل بگذارید تا کباب شوند. قطعات کباب را به خاطر این با هم مماس می کنیم که بین انها فاصله ایجاد نشود و در نتیجه، سیخ ها نسوزند. این غذا را میتوانید با ریجان تازه و گوجهفرنگی کباب .شده و یا با انواع پلو یا چلو مصرف کنید

این مقدار غذا برای ۱ تا ۷ نفر کافی است.

همچنین ببینید

مصرف ماهی در دوران بارداری

آیا مصرف نمک در دوران بارداری باید کم و محدود گردد؟

آیا مصرف نمک در دوران بارداری باید کم و محدود گردد؟ بعضی از افراد به …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *