معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / کباب کوبیده را این گونه تهیه کنید!!
کباب کوبیده
کباب کوبیده

کباب کوبیده را این گونه تهیه کنید!!

کباب کوبیده را این گونه تهیه کنید!!

انواع کباب های حیوانی

کباب ها عموماً از غذاهای پرطرفدار هستند و در جامعه  امروزی ما بهترین غذا محسوب میشوند و افراد معمولاً اگر بخواهند از کسی به نحو احسن پذیرایی کنند، برای او کباب آماده میکنند. البته اگر کباب برای مزاج فردی مفید باشد، غذای بسیار خوبی است، ولی باید توجه داشست که غذای خوب برای هر فرد، غذایی است که سلامتی او را تضمین کند. از نظر نگارنده غذای انسان باید دارای چند ویژگی اصلی باشد:

اول آن که حلال باشد.

دوم آن که پاک و طیب باشد.

سوم ان که مسائل بهداشتی در ان دقیقا رعایت شده باشد

چهارم آن که کمتر در آن از غذاهای گوشتی و حیوانی استفاده شده باشد. غذاهای پاک و طیب محسنات زیادی دارد، از ان جمله این که به انسان بینش می دهد و چشم بصیرت انسان را بر روی حقایق باز می کند.

انواع غذاهای گوشتی و دریایی  در عین آن که به هیچ نحوسرخ کردنی نیستند، از طعم و مزه ی بسیار خوبی برخوردارند. امید است با استفاده  صحیح از این نوع غذاها پیوسته سالم و شاداب باشید.برای آماده کردن کباب باید از گوشت استفاده کرد و بهترین گوشت برای تهیه  کباب، گوشت گوسفند و گوساله جوان و همچنین شتر جوان است.

گوشستهای یاد شده را میتوان هم به تنهایی و هم به صورت مخلوط کباب کرد و از آن استفاده نمود. بهتر است برای تهیه  کباب برگ و چنجه، از قسمت راسته و یا فیله  حیوان بدین منظور استفاده شود؛ اما برای تهیه کباب کوبیده، گوشت قلوه گاه حیوان مناسب ترین قسمت است.

نکته ای که در هنگام مصرف گوشت باید به آن اهمیت داد این است کهگوشت حتماً قبل از مصرف خوب شسته شود تا خون موجود در آن و نیز سایر آلودگی های آن کاملاً خارج شود. متأشفانه در کشور ما به غلط سنت شده است که گوشت های کبابی را نباید شست؛ زیرا معتقدند با این کار، کباب خراب می شود؛ این در حالی است که چنین عقیده ای پندار باطلی بیش نیست. خوانندگان عزیز باید توجه داشته باشند مصرف خون موجود در گوشت در دراز مدت، باطن انسان را دگرگون خواهد کرد. در هر حال، توصیه می شود بهتر است کباب را همیشه با این نوع مخلفات میل کنید. امید است با رعایت مسائل فوق همیشه از زندگی خویش لذت ببرید.

۱ – ریحان تازه

۲ – گوجه فرنگی کباب شده

۳ – سماق قهوه ای یا قرمز

 نان سنگک تازه  کنجدی

برای تهیه  هر نوع کبابی باید از سیخ های مخصوص همان کباب استفاده شود، از جمله:

از سیخهای پهن با عرض ۲/۵ سانتیمتر برای کباب کوبیده از سیخ های با عرض ۱ سانتیمتر برای کباب برگ، کباب گوجه فرنگی، کباب روده، کباب خوش گوشت، کباب پستان و امثال آن از سیخ های با عرض ۰/۵ سانتیمتر برای کباب دل و جگر و قلوه از سیخ های چوبی برای کباب چوبی و کباب حسینی

کباب کوبیده

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه  «کباب کوبیده» به شرح زیر است:

گوشت گوسفند بدون استخوان (قلوه گاه) ۱ کیلوگرم

پیاز درشت 1 عدد  

سیر تازه1 حبه 

زرد جو به  ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه  نصف قاشق چای خوری

 زعفران نصف قاشق چای خوری کوچک

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را خوب پاک کرده و خرد کنید و سپس چند بار آن را با آب سرد، تمیز بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود. بعد به مدت۱ ساعت آن را در فریزر قرار دهید تا گوشت کمی سفت شود و در نتیجه، به راحتی چرخ شود. گوشت را ابتدا با پنچره درشت چرخ کنید، آنگاه به آن نمک زده و برای برای بار دوم با پنجره  ریز یا متوسط آن را چرخ کنید. این کار باعث میشود گوشت روی اجاق نریزد و سفت شود. بعد پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را بگیرید و تفاله پیاز را به گوشت اضافه کنید و سپس سیر را نیز رنده  ریز کرده و زردچوبه و فلفل و زعفران را به ان بیفزایید و گوشت را خوب ورز دهید تا قوام پیدا کند. سیخهای مخصوص را بعد از شستن، با پارچه  تمیز خشک کنید. پس از آن، یک چانه  گوشت را به وزن ۷۵ گرم جدا کنید و آن را بهسیخ بزنید و سر و ته آن را خوب ببندید و کنار بگذارید. در موقع سیخ زدن، دست را با آب ولرم خیس کنید.

 بهتر است کباب ها را با ذغال سرخ شده و یا با منقلهای گازی که دارای شعله پوش هستند بپزید تا بیشتر خوشمزه شود. بعد از سرخ شدن زغال ها، کباب ها را روی منقل چیده به طوری که به یک دیگر نچسبند. بهتر است کبابها را زود به زود روی منقل برگردانید تا دو طرف آن با هم پخته شود؛ در غیر این صورت، کباب ها روی منقل خواهد ریخت.

 سعی کنید این غذا را همراه با ریحان تازه و گوجه فرنگی کباب شده و سماق قهوه ای میل نمایید و آن را نیز خوب بجوید.

این مقدار غذا برای ۹ تا ۷ نفر کافی است.

کباب گوجه فرنگی

موادّ لازم:

مواد لازم برای تهیه  «کباب گوجه فرنگی» به شرح زیر است:

گوجه فرنگی کبابی متوسط1 کیلو گرم 

طرز تهیه:

گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید و از طول به دو نیمه برش داده و سپسبه سیخ بزنید، به طوری که همه  آنها در یک ردیف قرار بگیرند؛ یعنی سطحبرش داده شده همه در یک سمت باشد. آنگاه آنها را روی منقل قرار دهید تا دوطرف آن به خوبی پخته شود. کباب گوجه فرنگی را همراه با انواع دیگر کباب هامیتوانید میل کنید و لذت ببرید.

همچنین ببینید

علل چاقی

علت اصلی چاقی چیست؟!!

علت اصلی چاقی چیست؟!! چاقی ۱– بدکار کردن غدد بدن. ۲- وراثت و عامل ژنتیکی. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *