معماری
کباب گیاهی
کباب گیاهی

کباب گیاهی

کباب گیاهی

مواد لازم

مواد لازم برای تھیه (کباب گیاهی) به شرح زیر است:

 لوبيا چيتی 500 گرم 

پیاز متوسط 1 عدد 

 آرد نخودچی  ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

 پودر گردو ۳۰ گرم 

 پودر بادام۳۰ گرم 

بادام هندی خام 20 عدد

سماق قرمز به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

زردچوبه، دارچین و زعفران از هر کدام نصف قاشق چای خوری

روغن زیتون یا روغن مایع به مقدار لازم 

طرز تهیه

ابتدا لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ایم می گذاریم بپزد، به طوری که بعد از پختن، آب آن کاملاً کشیده شود. پس از خنک شدن، آن را چرخ کرده و به همراه ۲ قاشق غذاخوری آرد سبوس دار و پودر گردو و پودر بادام و پودر بادام هندی، نمک، فلفل و سایر ادویه جات و پیاز که به صورت درشت رنده شده و آب آن گرفته شده مخلوط کرده و آن را خوب ورز میدهیم. حال مخلوط ما آماده شده است. اکنون در یک ماهیتابه، کمی روغن ریخته و مقداری از مخلوط را برداشته و در قالب کباب کوبیده می گذاریم تا شکل گیرد، سپس آن را در آرد سبوس دار میغلتانیم و در ماهی تابه می چینیم. سپس آن را در فر قرار می دهیم تا کباب ها خود را بگیرند. در انتها، روی آنها سماق می پاشیم. این کباب را میتوان به همراه پلو و گوجه فرنگی کباب شده به صورت چلوکباب و یا به همراه سبزیجات بخارپز شده و سس گوجه فرنگی میل نمود.

این مقدار غذا برای ۵ تا ۱ نفر کافی است.

 

همچنین ببینید

مصرف ماهی در دوران بارداری

آیا مصرف نمک در دوران بارداری باید کم و محدود گردد؟

آیا مصرف نمک در دوران بارداری باید کم و محدود گردد؟ بعضی از افراد به …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *