معماری
کتلت شامی
کتلت شامی

کتلت شامی

کتلت شامی 

مواد لازم

لټه۳۰۰ گرم

پیاز متوسط1 عدد 

 آرد نخودچی2 قاشق غذا خوری

 لوبیا سفید150 گرم 

برنج۱۰۰ گرم

پور نان  سوخاری به مقدار لازم

پودر زیره۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 طرز تهیه

لپه و لوبیا سفید را از شب قبل خیس کرده و با کمی آب، روی حرارت می گذاریم تا بپزد، به طوری که پس از پختن، آب آن کاملاً کشیده شود. برنج را نیز جداگانه پخته و به لپه و لوبیا اضافه میکنیم و پس از خنک شدن، آنها را چرخمی کنیم. سپس پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را می گیریم و همراه با آردنخودچی و پودر زیره، به مواذ چرخ شده اضافه میکنیم و ادویه جات و زعفرانرا نیز به سایر مواد افزوده و خوب ورز میدهیم تا مایع شامی خودش را بگیرد.

مواذ به دست آمده را قالب زده و در سینی فر که قبلاً آن را چرب کرده ایم می چینیم و آن را با حرارت ملایم در فر طبخ می کنیم. بعد از پخته شدن یک طرف، طرف دیگر را بر می گردانیم تا غذا کاملاً آماده شود. این غذا را می توانید با سبزیجات بخارپز شده و سس گوجه فرنگی میل کنید.

این مقدار غذا برای ۵ تا 6 نفر کافی است.

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *