معماری
کتلت لوبیا سویا
کتلت لوبیا سویا

کتلت لوبیا سویا

کتلت لوبیا سویا

مواذ لازم:

مواد لازم برای تهیه  «کتلت لوبیا سویا» به شرح زیر است:

لوبیا سویا .۵۰ گرم

 نخود سفید  ۱۰۰ گرم 

 لوبیا چیتی 200 گرم 

 پیاز متوسط  ۱ عدد

شوید خرد شده  ۱ قاشق سوپ خوری

ارد نخودچی۲ قاشق غذاخوری

 گوجه فرنگی متوسط۳ عدد

سیب زمینی متوسط ۳ عدد

روغن زیتون  5 تا ۹ قاشق غذا خوری 

نمک و فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران و زیره سیاه از هر کدام نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

لوبیا سویا و نخود و لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ایم می گذاریم تا بپزند، به طوری که پس از پختن، آب آن کاملاً کشیده شود. پس از سرد شدن، آنها را چرخ کرده در ظرفی کنار میگذاریم. پیاز را خلال نازک کرده و با ارد نخودچی و ادویهجات به لوبیا و نخود چرخ شده میافزاییم و خوب ورز میدهیم. وقتی مواذ اماده شد، انها را قالب زده و در ماهیتا به یا سینی فر که کف آن را قبلاً چرب کردهایم می چینیم و آن را با حرات ملایم می پزیم تا کتلتها خود را بگیرند. سپس آنها را بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. توجه داشته باشید برگرداندن کتلتها باید به آرامی انجام گیرد تا خرد نشوند و شکل خود را حفظ کنند. اکنون سس گوجه فرنگی را درست کرده و هنگام میل کردن روی کتلت می ریزیم. این غذا را میتوان باسبزیجات پخته مانند گل کلم، کلم بروکلی، ساقه کرفس و هویج فرنگی میل کرد. بهتر است روی سبزیجات پخته سس ارده اضافه شود.

این مقدار غذا برای ۵ تا 6 نفر کافی است.

همچنین ببینید

آب

با آب معالجه شويد..!

با آب معالجه شويد..! آب آب یکی از مواد مایع و فراوان‌ترین مادهٔ مرکب بر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *