معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / کرفس (Apium graveolens),مقوی کننده معده….
کرفس
کرفس

کرفس (Apium graveolens),مقوی کننده معده….

کرفس  (Apium graveolens),مقوی کننده معده….

 کرفس(Apium graveolens)jimop

اسامی عمومی دیگر: کرفس الماء، کرفس بستانی، کرفس نبطی،

نامهای علمی دیگر: اپیوم گراولنس (Apium graveolens)

نام خانواده: خانوادهٔ جعفری [(Umbellifera (Apiaceae)].

نوع گیاه: بوته.

قسمت مورد استفاده: میوه و تمام قسمتهای گیاه.

مواد متشکله موثر: روغن فرار، اسیدهای سدائولیک و سد انونیک، اسپاراژین، کولین، مانیتول، نیتوزال، نمکهای معدنی، فلاون گلی کوزید، کاروتن، کلسیم، فسفر، آهن، ویتامینهای K ،C-B2 Bl، پروتئین ، گل سیدول، آپی ئین گلی کوزید، اولٹورزین مواد رنگی و موسیلاژ

خواص درمانی: تخم کرفس به عنوان پایین آورندهٔ قند خون، معالج رماتیسم و نقرس، مادر، نیرو دهنده، بادشکن، اشتهاآور، مقوی معده و در کمبود اm-jbuipملاح و ویتامینها مورد مصرف قرار می دهند.

موارد استفاده در پزشکی سنتی ایران: از کرفس به عنوان پایین آورندهٔ قند خون و جهت معالجه استسقاء عمومی و رفع بیماری نقرس، روماتیسم، سنگ کلیه، یرقان، ضعف دستگاه گوارش، ناراحتیهای عصبی و مقوی قوهٔ باه مورد استفاده قرار داده و افزون برای جهت پایین اوردن فشار خون توصیه نموده اند.

مقدار و دستور مصرف: کرفس خشک شده به مقدار ۲-۰/۵ گرم روزی سه بار به صورت دم کرده در یک فنجان.

عوارض جانبی و سمیت: ندارد

موارد عدم استعمال: میوه آن را نباید در دوران حاملگی و شیردهی مصرف نمود.

 

همچنین ببینید

درمان زخم های کهنه

زخمهای کهنه را با رزماری درمان کنید!!

زخمهای کهنه را با رزماری درمان کنید!! زخمهای کهنه، عفونت های مزمن پوست موم ۵ گرم، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *