معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / کله پاچه و خاصیت های درمانی آن ….
کله پاچه
کله پاچه

کله پاچه و خاصیت های درمانی آن ….

کله پاچه و خاصیت های درمانی آن ….

 

ویژگی اندام حیوان

 

کله، پاچه، شکم، جگر، طحال، شش، دل، مغز، مخ، عصب (پی)، گوشت اندام حیوان محسوب می شوند و طبیعت هر کدام تابع خواص گوشتشان است

غذا کله، حرارت ایجاد کرده، مقوی بدن و قوهٔ باه و معالج رعشه بوده، سر سبک را سنگین می نماید و برای معده ضعیف، خوب و کمتر ایجاد قولنج نموده، در صورتی که پوست و غضروف و طرفین صورت و گوشها و بینی زیاد خورده شود، ایجاد قولنج می نماید. گوشت صورت کیفیت غذایی بیشتر داشته، ربان از همه لطیف تر و مغر سردتر است، لذا باید مغز را با سرکه و خردل و آویشن کوهی، چشم را با سرکه و آویشن و آنقوزه (انجدان) و خردل، زبان را با نمک زیاد خورده، از خوردن غضروف و پوست خودداری کرد و در صورت خوردن، با سرکه و خردل میل نمود.

کلهٔ بزغاله و بز جوان کم ضررتر بوده و در هر صورت باید قبل از سیر شدن، سفره را ترک نمود، وگرنه بی خوابی و تنگی نفس عارض می شود.در تابستان خوراک کله سنگین تر است. کسانی که مزاج گرم و تشنگی دارند، بهتر است ده الی بیست درهم سویق گندم سردشده بخورند و اگر قند خالص به همین مقدار اضافه شود، بهتر است؛ و برای رفع تشنگی در این جا چند دانه انگور بدون پس از آن بهتر است اندکی خوابید. خوردن کله در روز سرد ارمنستان خوب است.

 

درمان با پاچه 

 

 پاچه غذائیت کمی داشته و برای شکستگی  استخوانی خوردنش مفید است، سحرکه و آنقوزه، لزوجت و سردی آن را تخفیف میدهد و تولید قولنج نمی کند.  برای مبتلایان به تب و خونریزی رحمی و ستی روده و خونریزی بواسیر مفید است.

 

درمان با شکنبه 

 

کروش (شکنبه) و روده که نسبت به گوشت غذائیت کمتری داشته و هر دو سردند و هرچه چربی و پیه اطراف آنها بیشتر باشد، گرمتر می باشند. با کرفس یا سداب و سبزیجات و ادویه و سرکه هضم سریع تری یافته و ادامه در خوردن آنها به وجود آورنده بلغم است

 

درمان با جگر بره و بزغاله 

 

جگر بره و بزغاله بهتر بوده، ولی نباید در خوردن از اعتدال تجاوز نمود و با سرکه و زیره خورده شود، برای گرم مزاجان در صورتی که خوب کباب شود، خوردنش جایز است.

 

درمان با طحال

 

طحال، که خوردنش ابتلائاتی به وجود آورده و ایجاد صفرا کلیه ها (قلوه ها) هضم سخت داشته و بسیار بد است.

 

درمان با شش

 

شش (جگر سفید) غذائیت اندک و هضم کند داشته، فقط در صورت کباب کردن که قبلا در سرکه خوابانده شود، بی ضرر است.

شش بره و بزغاله بهتر و برای تب دار مجاز و جهت کسانی که ممنوع از خوردن گوشت اند، جایز است، به شرط آن که کباب شده، رگ و ریشهٔ آن جدا گردد.

 

درمان با قلب

 

قلب (دال) سخت و هضمش دشوار و بهتر در نخوردن است و در صورت خوردن، بهتر است قطعات کوچک کباب شده در روغن گردو یا سرکه بوده باشد.

 

درمان با مغز

 

مغز و پرده  اطراف مغز که غذای نامناسبی برای معده است و هضم کندی دارد و باید با سرکه و خردل خورده و پس از آن مقداری عسل خورد و اگر مزاج گرم باشد، خوردن عسل لازم نیست.

مخ (مغز) که ناسازگاری آن با نمک و ادویهٔ خوشبو اصلاح می شود، قوهٔ باه را می افزاید و طراوت چهره می دهد.

 

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *