معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / کلیاتی درباره گیاه جو (Hordeum sativum)در طب سنتی
جو
جو

کلیاتی درباره گیاه جو (Hordeum sativum)در طب سنتی

کلیاتی درباره گیاه جو (Hordeum sativum)در طب سنتی

جو (Hordeum sativum)j-kp

اسامی عمومی دیگر: شعیر، جوی معمولی،

نامهای علمی دیگر : الیوم پروم (Hordeum sativum L. / H. vulgare L.)

نام خانواده: خانوادهٔ غلات (Gramineae).

نوع گیاه: بوته.

قسمت مورد استفاده: دانه و سبوس،

مواد متشکله موثر: برگ: آمینوالکالوئیدها (گرامین، هوردنین)، تیراسین، پروتئین، چربی، نشاسته، آلانتوئین، آنزیمها، املاح معدنی، ویتامینهای B و E.

خواص درمانی: جو را به عنوان پایین آورندهٔ قند خون، مغذی، نرم کنندهٔ سینه، تقویت کننده و منقبض کنندهٔ بافت عضلانی مویرگها و سرخرگها به کار برده و برای آن خواص مدر، کاهش دهندهٔ کلسترول، ملین و مهارکنندهٔ مواد شیمیایی سرطانزا قائل می باشند.

موارد استفاده در پزشکی سنتی ایران: پزشکان سنتی جو را به عنوان پایین آورندهٔ قند خون، مقوی، هضم کنندهٔ غذا، مدر، نرم کنندهٔ hjckسینه، برطرف کنندهٔ حالات التهابی، تببر و موثر در بیماریهای کبدی، اسهالهای ساده و خونی دانسته اند

مقدار و دستور مصرف: سبوس جو به مقدار 40 – 20 گرم روزی دو بار همراه با آب به صورت دم کرده در یک فنجان.

عوارض جانبی و سمیت: ندارد.

موارد عدم استعمال: ندارد.

 

 

 

همچنین ببینید

درمان زخم های کهنه

زخمهای کهنه را با رزماری درمان کنید!!

زخمهای کهنه را با رزماری درمان کنید!! زخمهای کهنه، عفونت های مزمن پوست موم ۵ گرم، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *