معماری
خانه / مغز و سیستم اعصاب / کمبود ویتامین E = بیماری پارکینسون
پارکینسون
پارکینسون

کمبود ویتامین E = بیماری پارکینسون

کمبود ویتامین E = بیماری پارکینسون 

 

دکتر لاورنس گلبه ” نورولوژیست در دانشگاه پزشکی و دندانپزشکی نیوجرزی می گوید اگر در دوران کودکی و نوجوانی از خوردن برخی مواد خوراکی مفید محروم باشید یا به قدر کافی نخورید در سال بعد زندگی ممکن است برای سلامت شما مسائلی ایجاد شود.

طبق نظریه دکتر لاورنس زمینهٔ ابتلا به بیماری پارکینسون که نوعی بیماری اختلال در سیستم اعصاب است ممکن است از دیرباز و در سال اولیه زندگی در اثر کمبود ویتامین E که مادهٔ قوی ضداکسیدکننده است در مواد غذائی فراهم شده باشد.

 

آزمایش دکتر لاورنس

 

برای بررسی این نظریه دکتر لاورنس در آزمایشی که در مورد ۱۰۶ نفر زن و مرد بیمار مبتلا به پارکینسون به عمل آورد مشاهده کرد که زنان مورد آزمایش در دورهٔ جوانی خیلی کم ازبادام زمینی و کره بادام زمینی که سرشار از ویتامین E است استفاده کرده اند و مردان نیز در دوره جوانی از خوردن سالاد با سس  چرب مخصوص سالاد پرهیز داشته اند.

روغن موجود درس سالاد دارای مقدار قابل ملاحظه ای ویتامین E است. در آزمایش دیگری محققان مشاهده کرده اند افراد سالم بدون پارکینسون طبق گزارشی که در مورد تغذیه خود داده اند در دورهٔ جوانی از مغزه گیاهی و دانه و روغن سالاد معمولاً زیاد استفاده می کرده اند. به این ترتیب محققان فکر می کنند که کمبود ویتامین E در رژیم غذائی دوران جوانی ممکن است در مغز اثرگذارده و زمینه آماده برای ابتلا به پارکینسون در سال بعد زندگی فراهم سازد.

شواهد دیگری در دست است که خوردن مقدار قابل ملاحظه  ویتامین E (۸۰۰-۳۰۰۰ واحد بین المللی) در روز ممکن است پیشرفت پارکینسون را در بیماران کند نماید. برای تکمیل این نظریه تحقیقات بیشتری در مراکز تحقیقات جهان در جریان است.

همچنین ببینید

خستگی های عصبی

خستگی های عصبی تان را درمان کنید..!

خستگی های عصبی تان را درمان کنید..! خستگی های عصبی برای رفع خستگی های عصبی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *