معماری
کوفته برنجی
کوفته برنجی

کوفته برنجی در طب سنتی

کوفته برنجی در طب سنتی

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «کوفته برنجی» به شرح زیر است:

گوشت قلوه گاه گوسفندی ۷۵۰ گرم

پیاز در شت۱ عدد

خرده برنج ۱ استکان

لپه نصف لیوان

نعناع، ترخون و مرزه خشک ۲ قاشق غذاخوری سر صاف

فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل ۲ قاشق چایخوری

آرد نخود چی ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ رسمی  ۱ عدد

نمک به مقدار لازم

آب 2 تا 3لیوان

طرز تهیه

ابتدا گوشت را خوب بشویید و در صافی بگذارید تا آب آن کشیده شود، سپس آن را با پنجره  درشت چرخ گوشت چرخ کنید، و پس از افزودن مقداری نمک به آن، گوشت را بار دیگر با پنجره متوسط یا ریز چرخ کنید تا شت قوام پیدا کند. آنگاه پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را دور بریزید و تفاله  آن را به گوشت اضافه کنید. اکنون بقیه ی مواد، یعنی برنج و لپه که قبلاً آنها را شسته اید، و تخم مرغ و آرد نخودچی و سبزیجات معطر و ادویه جات ذکر شده را به گوشت اضافه کنید و آن را خوب ورز دهید تا قوام لازم را پیدا کند. پس از آن، مقداری از آن را برداشته و در دست به صورت یک کره یا توپ کوچک در آورید و خوب آن را عمل آورید تا یک نواخت شود. حال ۲ تا ۳لیوان آب را به همراه کمی نمک و ادویه جات روی اجاق بگذارید تا بجوشد. بعد از جوشیدن، حرارت اجاق را کم کنید و کوفته ها به تدریج و به آرامی درون ظرف آب در حال جوشیدن قرار دهید تا به مرور پخته و آماده شود.

همچنین ببینید

زالو

زالو درمانی در غرب

زالو درمانی در غرب در حال حاضر زالو درمانی در کشورهای پیشرفته غربی جایگاه شناخته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *