معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / کوفته تبریزی مخصوص در طب سنتی
کوفته تبریزی مخصوص
کوفته تبریزی مخصوص

کوفته تبریزی مخصوص در طب سنتی

کوفته تبریزی مخصوص در طب سنتی

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «کوفته ی تبریزی مخصوصی» به شرح زیر است:

گوشت قلوه گاه گوسفندی  ۱ کیلوگرم

پیاز در شت  ۱ عدد

خرده برنج نصف لیوان

لپه نصف لیوان

ترخون، مرزه و نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری سر صاف

فلفل و زردچوبه و دارچین ۲ قاشق مرباخوری سر صاف

آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ رسمی   ۲ عدد

نمک به مقدار لازم

 آلوچه  برقانی200 گرم 

تخم مرغ رسمی ۱ عدد (برای هر کوفته)

مغز بادام خام پوست کنده و پسته  مجموعاً ۵۰ گرم

اب 2 تا 3لیوان

طرز تهیه

این کوفته نیز مثل بقیه  کوفته ها آماده میشود، با این تفاوت که لای هر کوفته، ۱ عدد تخم مرغ رسمی آب پز شده همراه با چند عدد آلوچه  برقانی و مقداری پسته و بادام قرار می دهیم. همچنین میتوانید همه  گوشت را تبدیل به یک کوفته کرده و مواد ذکر شده را درون آن قرار دهید و خوب به عمل آورید تا از هم جدا نشود، آنگاه کوفته را درون یک توری قرار دهید و درون آب در حال جوشیدن بگذارید تا پخته و آماده شود. هنگام مصرف، آن را به قطعات کوچک تقسیم، و سهم هر شخص را معین کنید.

این مقدار غذا برای ۱ تا ۸ نفر کافی است.

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *