معماری
کوفته ریزه
کوفته ریزه

کوفته ریزه در طب سنتی

کوفته ریزه در طب سنتی

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «کوفته  ریزه» به شرح زیر است:

گوشت قلوه گاه گوسفندی 500گرم

پیاز متوسط 1 عدد

سیر 1حبه

ارد نخود چی 1 قاشق غذا خوری

تخم مرغ رسمی 1 عدد

هل، دارچین، زردچوبه و زنجبیل  ۲ قاشق مرباخوری

نمک  به مقدار لازم

نعناع و پو نه کوهی  ۱ قاشق غذاخوری

آب  ۲ تا ۳ لیوان

طرز تهیه 

ابتدا گوشت را پاک کرده و خرد کنید سپس آن را بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود. پس از آن، با پنجره درشت چرخ گوشت آن راچرخ کرده و مقداری نمک به آن بزنید و دوباره با پنجره ریز آن را چرخ کنید تا گوشت قوام بگیرد. آنگاه پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را گرفته و دور بریزید و تفاله  آن را به گوشت اضافه کنید، سپس آرد نخودچی و نعناع و پونه و تخم مرغ رسمی و ادویه جات و نمک را به آن بیفزایید و خوب ورز دهید تا گوشت قوام لازم را به خود بگیرد. اکنون آب را همراه با کمی ادویه و نمک در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. پس از آن، مقداری از گوشت را برداشته و به شکل کوفته  ریز به اندازه یک گردوی کوچک درست کرده و داخل ظرف آب در حال جوش قرار دهید و صبر کنید تا آماده شود.

کوفته  ریزه غذای خوشمزه ای است، آن را نوش جان کنید. این غذا را می توانید همراه با انواع پلو نیز میل کنید.

این مقدار غذا برای ۵ تا ۱ نفر کافی است.

همچنین ببینید

کلم

با کلم شیمی درمانی کنید..!!

با کلم شیمی درمانی کنید..!! هورمون استروژن یکی از عوامل شناخته شدهٔ محرل سرطان پستان” …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *