معماری
کوفته مغزدار
کوفته مغزدار

کوفته مغزدار

کوفته مغزدار

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «کوفته ی مغزدار» به شرح زیر است:

 گوشت قلوه گاه گوسفندی  ۷۵۰ گرم

پیاز درشت 1 عدد

خرده برنج  ۱ استکان 

لپه نصف لیوان

نعناع، ترخون و مرزه خشک ۲ قاشق غذاخوری سر صاف

فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل۲ قاشق چایخوری

 آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری

 ۱ عدد

 به مقدار لازم

 ۲ تا ۳ لیوان

طرز تهیه

این غذا مثل کوفته برنجی تهیه می شود، با این تفاوت که درون هر کوفته، چند عدد آلوچه  برقانی قرار دارد.

همچنین ببینید

نمناکی دست ها

چه عواملی باعث نمناکی دست ها می شود؟؟

چه عواملی باعث نمناکی دست ها می شود؟؟ نمناکی دست ها عرق کردن کف دست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *