معماری
کوفته
کوفته

کوفته

کوفته

مواذ لازم

مواذ لازم برای تهیه  «کوفته» به شرح زیر است:

لپه   200 گرم

برنج  ۱۵۰ گرم

سبزی کوفته (گشنیز، نعناع، جعفری، ترخون، شوید، پیازچه و مرزه) روی هم 500 گرم

آرد نخودچی   ۳ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط 2 عدد 

 سیر1 حبه 

گوجهفرنگی متوسط 4  عدد

روغن زيتون يا روغن مايع  ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل، زردچوبه، دارچین، زیره  سیاه، هل سبز و زعفران   از هرکدام نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه

لپه را از شب قبل خیس می کنیم و با کمی آب می گذاریم تا بپزد، به طوری که پس از پختن، آب آن کشیده شود برنج را نیز جداگانه پخته به لپه اضافه می کنیم ، سپس پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را گرفته و تفاله  پیاز را همراه سبزی خرد شده به مواد کوفته اضافه کرده و آرد نخودچی، نمک، فلفل و سایر ادویه جات به مایه اضافه می کنیم و آن را خوب و رزمی دهیم تا آماده شود و قوام پیدا کند. سپس مقداری از مایه را برداشته و در دست به صورت کوفته در آورده و در یک ظرف مناسب می چینیم.  برای تهیه  سس کوفته، گوجه فرنگی ها را با سیر و ۱ لیوان آب در مخلوط کن ریخته و مخلوط کرده به همراه ۱ عدد پیاز خلال شده، روغن و کمی از ادویه جات مخصوص کوفته در یک ظرف مناسب ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد و کمی غلیظ شود. این سس را روی کوفته ها ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا پخته و کاملاً جا بیفتد.

 این مقدار غذا برای ۳ تا 4نفر کافی است

همچنین ببینید

زيره پلو

زيره پلو در طب سنتی

زيره پلو در طب سنتی مواد لازم مواد لازم برای تهیه  «زیره پلو» به شرح …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *