معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / کومبوچا برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است ….
کومبوچا
کومبوچا

کومبوچا برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است ….

کومبوچا برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است ….

 

 

کومبوچا چیست؟

 

کومبوچا فرآورده ای از گلسنگ می باشد (کلمه « کومبو» به معنی خزه قهوه ای و «چا» به معنی چای) که ترکیبی است از تعدادی باکتری ومخمرها که با شیوه  مخصوص تهیه و پرورش داده می شود و مملو از موجودات زنده مفید می باشد که بدن انسان به تمامی آنها احتیاج دارد. کومبوچا منشأ آسیایی دارد و از بهترین نوشیدنی شرق آسیای باستانی به شمار میرود. اصل اولیه آن از اقیانوس به دست آمده و بیش از ۲۵۰۰ سال است که در اروپا، مغولستان، چین، ژاپن، کره و اکثر مناطق عالم مورد استفاگه قرار گرفته و اعجازهایی را از خود نشان داده است.

 

ویژگی  کومبوچا

 

نوشابه کومبوچا فقط یک نوشیدنی تولید شده از یک قارچ نیست بلکه موجودی است که از همزیستی جلبک و قارچ پدید آمده است. یک جلبک کومبوچاى بالغ پوست سخت و ژلاتین مانندی را تشکیل میدهد که به اندازه محیط ظرفی است که در آن کشت داده می شود. دکتر مایکسنر قارچ شناس معروف مهمترین ترکیبات قارچ کومبوچا مخمر گرمسیری «شیزوساکارومایس «ساکارومایکود لودویگی» و هستند و ظاهراً مهمترین باکتری موجود در این همزیستی باکتری لزج را سرکه بنام «استوباکترزیلینون» است که به پیدایش توده لزج سلولزی منجر می شود. این قسمت باکتریایی و قارچی در قارچ کومبوچا به وفور یافت می شوند و موجبات همزیستی را فراهم می آورند.

 

نام دیگر کومبوچا

 

ضمن این که هیچ زیانی از آن ناشی نمی شود. هم اکنون در مناطق مختلف این قارچ را با نام  گوناگون می شناسند مانند:

قارچ روسی، قارچ ژاپنی، قارچ خارق العاده، قارچ قهرمان، قارچ جادویی، قارچ طول عمر، ژله نقرس، ژله روسی، گلسنگ، گل روسی، مادر روسی، اسفنج ژاپنی همچنین نوشابه تولید شده از آن قارچ را با نام مانند نوشیدنی جان بخش، اکسیر طول عمر، اکسیر معجزه گر، چای سیب، چای کارگاساک، کومبوجا، کومبوچیا و کومبوچامی شناسند.

 

تهیه کومبوچا

 

وقتی کومبوچا را کشت می دهید شکر تخمیر می شود که خود باعث پیدایش الکل است، مقدار الکل بستگی به میزان دما و مقدار شکر مصرف شده دارد و با مصرف حداقل شکر یعنی ۵۰ گرم، شربت بعد از ۱۴ روز دارای ۱ درصد الکل خواهد بود و بعد از ۲۱ روز این مقدار به ۳ درصد افزایش خواهد یافت. با مصرف مقدار بیشتر شکر (۱۵۰ گرم) شربت ممکن است بعد از ۱۴ روز ۲ درصد الکل داشته باشد که در این حالی امکان دارد شربت بسیار ترش شده و به واسطه ترشی زیاد قابل خوردن نباشد که در این صورت میتوانید به جای سرکه  دیگر در غذا و یا سالاد از آن استفاده کنید. با مصرف مقدار لازم شکر یعنی ۶ قاشق غذاخوری که معادل ۸۰ گرم برای هر لیتر است، در دوره تخمیر (۵ تا ۱۰ روز) میتوان گفت که میزان الکل تقریبا ناچیز خواهد بود. نوشابه کومبوچا مقدار خیلی کمی الکل دارد بنابراین میتوان آن را به کودکان و نوجوانان نیز داد.

 

درمان با کومبوچا

 

اکثر پزشکان و حکیمان (پزشکان سنتی) آن را برای درمان اکثر بیماریها توصیه می کنند شربتی شگفت انگیز، حیات بخش و گوارا به دست میآید که ممد سلامتی است و میتواند اکثر مواد مورد نیاز بدن را تامین کند.

به دلیل این که عملکرد سیستم اعضای بدن و ترشحات غدد درون ریز و برون ریز را منظم میسازد، جسم انسان را از بلاها، آفتها، قارچها، میکروبها، ویروسها و غیره محافظت می کند.

همچنین از مبتلا شدن به بیماری گوناگون پیشگیری می کند.

شربت كومبو چا به عنوان یک نوشيدنی معجزه آسا براى حفظ سلامت جسم، شادابی، نشاط، آرامش روح و روان، حفظ جوانی و طول عمر عالم گیر شده است در این زمان که محیط زیست به طور تهدیدآمیزی از لحاظ هوا، غذا و غیره آلوده شده است مصرف کومبوچا به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن ضروری به نظر میرسد.

 

همچنین ببینید

درمان انواع سرطان

سرطان چگونه درمان می شود؟ قسمت اول

سرطان چگونه درمان می شود؟ سرطان را بر حسب نوع آن می توان با روش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *