معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / گلوتانیون سی عامل سرطان را غیرفعال می کند …!!!
گلوتاتیون
گلوتاتیون

گلوتانیون سی عامل سرطان را غیرفعال می کند …!!!

گلوتانیون سی عامل سرطان را غیرفعال می کند …!!!

 

گلوتانیون چیست ؟

 

گلوتاتیون یک  ضداکسیدکننده مهم ضدسرطان است.

دکتر جونز دانشیار شیمی آلی در دانشکده پزشکی دانشگاه اموری” و رئیس دانشکده، میگوید ماده مفید گلوتاتیون حداقل سی عامل سرطانزا را غیرفعال می کند.

این ترکیب شیمیائی مفید از اکسیده شدن چربی جلوگیری می کند و مانند یا آنزیم فعالیت رادیکال آزاد اکسیژن مخرب را متوقف می کند و در نتیجه بدن را در برابر بیماری قلبی – کاتاراکت و آسم و همچنین انواع بیماری سرطان در ارتباط با رادیکال آزاد حفظ می کند.

بعلاوه گلوتاتیون بدن را در مقابل آسیب ناشی از ترکیبات سمی نظیر آلودگی سمی محیط زیست حمایت کرده و سم زدائی می کند.

در لوله آزمایشگاهی مشاهده شده است کهگلوتاتیون تکثیر ویروس AIDS را متوقف میکند.

 

منابع عمده  گلوتانیون

 

طبق بررسی که در مورد ۹۸ نوع مادهٔ خوراکی معمولی از طرف دکتر جونز به عملآمده است در سه نوع ماده غذائی آووکادو، مارچوبه و هندوانه، به مقداری که دریایی وعده غذا مصرف می شود، بیشترین مقدار گلوتاتیون وجود دارد.

و سایر مواد خوراکی دارای گلوتاتیون عبارتند از مرکبات تازه، توت فرنگی، هلو تازه، بامیه، سیب زمینی سفید، کدو، گل کلم، کلم بروکلی، گوجه فرنگی خام که به صورت تازه خورده نشوند و در برخی از گوشت بخصوصی به مقدار محدود در گوشت گوساله پخته.

میوه و سبزی تازه و یا منجمد دارای بیشترین مقدار گلوتاتیون هستند و طبق بررسی مواد غذائی مانده و کنسرو در مقایسه با مواد غذائی تازه ۱/۸ دارای گلوتاتیون هستند.

در جریان پختن و چرخ کردن و عصاره گیری مواد غذائی نیز مقدارزیادی گلوتاتیون از دست می رود.

همچنین ببینید

درمان انواع سرطان

سرطان چگونه درمان می شود؟ قسمت اول

سرطان چگونه درمان می شود؟ سرطان را بر حسب نوع آن می توان با روش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *