معماری
خانه / بیماریهای ریه و دستگاه تنفس / گوجه فرنگی دشمن سرطان لوزالمعده….
اثر گوجه فرنگی
اثر گوجه فرنگی

گوجه فرنگی دشمن سرطان لوزالمعده….

گوجه فرنگی دشمن سرطان لوزالمعده….

 

 

ترکیب شیمیایی لایکوپن موجود در گوجه فرنگی از ترکیبات بسیار مهم ضد سرطان لوزالمعده است.

گوجه فرنگی غنی ترین منبع این ترکیب شیمیائی مفید است.

 

تحقیق پیرامون اثر گوجه فرنگی در سرطان لوزالمعده

 

طبق تحقیقاتی که در دانشگاه جان هاپکینز به عمل آمده پائین بودن سطح مقدار لایکوپن در خون یکی از علائم آمادگی انسان برای مبتلا شدن به سرطان لوزالمعده است.

محققان این دانشگاه نمونه  خون ۲۶۰۰۰ نفر را ظرف ده سال گرفته و به منظور یافتن علتی برای بروز سرطان لوزالمعده تحت بررسی قرار دادند.

در این تحقیق خون اشخاصی که به سرطان لوزالمعده مبتلا شده بودند اختلاف فاحشی با خون اشخاص سالم نشان می داد.

و اختلاف این بود که در خون اشخاص مبتلا به سرطان لوزالمعده مقدار ترکیب شیمیایی لایکوپن خیلی کم بود.

و احتمال خطر سرطان لوزالمعده برای اشخاص که خون آنها دارای کمترین مقدار لایکوپن بود در مقایسه با اشخاصی که خونشان دارای بیشترین مقدار لایکوپن بوده پنج ” برابر بیشتر بوده است.

وجود مقدار خیلی کم لایکوپن در خون انسان در درجه اول گواه بر این است که شخص خیلی کم گوجه فرنگی می خورد. هندوانه نیز از نظر ترکیب شیمیایی لایکوپن غنی است.

رنگ قرمز” هندوانه ناشی از وجود این ترکیب شیمیایی است.

همچنین ببینید

تشخیص آلرژی

آلرژی را چگونه تشخیص دهیم؟!

آلرژی را چگونه تشخیص دهیم؟! چند روش برای تشخیص آلرژی  پزشک متخصص آلرژی معمولاً می …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *