معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / گوشت قرمز از منظر طب سنتی!!
گوشت قرمز
گوشت قرمز

گوشت قرمز از منظر طب سنتی!!

گوشت قرمز از منظر طب سنتی!!

گوشت گاو

گوشت گاو حرارت و رطوبت کمتری نسبت به گوشت گوسفندی دارد و لذا اصطلاحا گفته می شود سرد است که ابن در مقایسه با گوشت گوسفند میباشد. هضم آن مشکل بوده، خون غلیظ و البته غذاییت خیلی زیادی دارد، لذا فقط برای افراد ورزشکار و دارای مشاغل با فعالیت بدنی گوشت گوساله گوشت گوساله طبیعت اش گرم و تر است و به گوشت گوسفندی نسبتا نزدیک است.

گوشت گوساله که  منظور سن کمتر از یک سال میباشد، گوشت نسبتا مفیدی بوده و هضم آن بسیار راحتتر از هضم گوشت گاو و عوارض ان کمتر میباشد. خون نسبتا معتدلی تولید کرده و بطور کلی مصرف ان بسیار بهتر مصرف گوشت گاو است.

گوشت ھارامی تولن بہ صورت کباب شده، در خورشتها و یا به صورت ابگوشت و یا سرخ کرده مصرف کرد کہ البتہ بدترین نوع مصرف، سرخ شده است. کسانی که مزاج خشکی دارند بهتر است گوشت را به صورت آبگوشتی و پخته شده همراه با آب آن مصرف کنند و برعکس کسانی که مزاجهای مخصوصا سرد و تر دارند بهتر است گوشت را به صورت کباب شده و خشک تر مصرف کنند. افرادی که مزاجهای سرد و خشکی دارند بیشترین نفع را از این گوشت های قرمز برده و لازم است که بیشتر مصرف کنند و برعکس افرادی که دارای مزاجهای گرم و تر میباشند، نباید در مصرف گوشت قرمز زیادهرویکنند چون منجر به چاقی و غلبه خلط خون و عوارض مربوطه خواهند شد.

گوشت گوسفند

میزان غذای، حرارت و رطوبت گوشت گوسفندی از گوشت بز بیشتر است. بنابراین گوشت گوسفندی بیشتر چاق می کند چربی بیشتری دارد و نرم تر است. هضم ان راحتتر است. برای افراد ورزشکار و دارای مشاغل همراه با فعالیت سخت بدنی و سردمزاجان و همچنین برای استفاده در اقلیم های سرد و یا فصول سرد مفیدتر است و از طرف دیگر مواد زاید بیشتری هم

(نسبت به گوشت بز) تولبد می کند و توصیه شده که به عنوان مصلح همراه یا بعد از گوشت گوسفندی از چیزهای ترش یا قدری ترشیجات یا آبغوره و سر که استفاده شود که حرارت بیش از حد نشده و هضم آن راحت تر شود.

توصييه ها

مصرف  لیمو و یا ترشی همراه آبگوشت و یا مصرف سماق همراه با کباب و یا خوابانیدن گوشت قبل از کباب شدن در مایع حاوی ابلیمو و سرکه و برخی ادویه جات همه به همین دلیل است که از قدیم بوده و هم منجر به تعدیل مزاج و هم راحتی هضم گوشت می شود. از طرف دیگر گوشت بز که نزدیک به گوشت گوسفند است و غذایی است که حرارت و رطوبتش کمتر بوده یعنی برای افراد گرم مزاج مناسب تر است و کسانی که می خواهند زیاد چاق نشوند بهتر است از دارای مزاج گرم در صورت نیاز به مصرف گوشت بهتر است از گوشت بز استفاده شود.

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *