معماری
خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / گیاه پونه معجزه کاهش چربی پوست
دمنوش پونه
دمنوش پونه

گیاه پونه معجزه کاهش چربی پوست

گیاه پونه چیست؟

یکی دیگر از گیاهان دارویی که امروز به معرفی ان می پردازیم گیاه دارویی پونه است .  پونه گیاهی است علفی یک ساله، شبیه نعناع ولی کوچکتر، دارای ساقه راست، کوتاه و خزنده، به رنگ قرمز مایل به قهوه ای و گل های ریز صورتی سفید و برگهای نرم خاکستری که ارتفاعان به ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتر میرسد.

پونه، از جمله سبزیهای خوردنی است که طعمی خوش مزه و مطبوع و طبیعتی گرم و خشک دارد، به صورت وحشی در صحرا و در کنار رودخانه ها و حتی داخل آب می روید.
پونه، از جمله سبزیهای خوردنی است که طعمی خوش مزه و مطبوع و طبیعتی گرم و خشک دارد، به صورت وحشی در صحرا و در کنار رودخانه ها و حتی داخل آب می روید.

طبیعت (مزاج): گرم و خشک

خواص گیاه پونه

۱- درمان اسپاسم و گرفتگی عضلات

2- درمان سرماخوردگی و زکام

۳- افزایش تعریق

۴- ضد نفخ و بادشکن 

5- درمان استسقاء احتباس آب

۶- درمان تهوع

۷- درمان اختلالات دوره پریود (قاعده آور)

۸- درمان طپش قلب

۹- دفع بلغم

۱۰- درمان دردها و التهاب مفاصل، آرتریت  روماتوئید (روماتیسم، نقرس، آرتروز)

۱۱- بهترین تقویت کننده دستگاه و سیستم گوارشی 

۱۲- تقویت معده

۱۳- تقویت کبد و درمان زردی 

۱۴- تقویت و مرتب کردن عملکرد روده

۱۵- درمان اسهال

۱۶- کمک به درمان و اختلالات عصبی و  تنش 

۱۷- تقویت عملکرد سیستم جنسی

۱۸- خلط آور

۱۹- ضد انگل

20 – دافع سموم و پاکسازی بدن 

21- تسکین دردهای  حاد شکم 

22- درمان درد گلو 

۲۳- درمان تنش های ریوی، سرفه

۲۴- سفت کردن پوستهای شل و آویزان

۲۵- کاهش چربی زیاد پوست

 ۲۶- برطرف کردن بی اختیاری ادرار 

۲۷- درمان بی اشتهایی

 ۲۸- درمان ترش کردن معده (مصرف بعد از  غذا )

29- درمان سکسکه 

۳۰- ضد درد  

۳۱- ضد چسبندگی پلاکت ها 

۳۲- بی حس کننده

 ۳۳- ضد باکتری

 ۳۴–شل کنندہ عضلات

۳۵- ضد اکسیدان

۳۶- ضدروماتیسم

۳۷- ضدویروس

۳۸- ضد التهاب

 پونه ماهیچه های رحم را منقبض میکند، بنابراین در دوران حاملگی باید از خوردن آن اجتناب کرد. تنبل می شوید و یا بعد از خوردن غذا احساس سنگینی می کنید و یا بعد از غذا ترش می کنید و یا نفخ شدید و زیاد در شکم تان احساس می کنید حتما آن را مصرف کنید

طرز تهیه دمنوش پونه و دم کرده پونه

روش اول: بیست گرم ساقه های گلدار پونه را که خشک کرده اید، در یک لیتر آب جوش دوازده دقیقه دم کنید سپس آن را صاف کرده و با عسل شیرین نمایید و هر روز سه بار هر بار یک فنجان از آن را قبل از غذا بنوشید.

روش دوم: یک قاشق مرباخوری با یک استکان آب جوش مخلوط کرده بعد از ۲۰ دقیقه دم کشیدن صاف کرده بعد از غذا با مقداری عسل جرعه جرعه بنوشید.

روش سوم: دو قاشق مرباخوری از برگ خشک پونه را در یک قوری آب جوش ریخته و به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت صبر کنید تا دم بکشد. از این دم کرده می توانید هربار همراه با غذاخوردن یک فنجان بنوشید تا غذای شما هضم شده و شکم شما نفخ نکند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

همچنین ببینید

سرکه انگبین

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید… سرکه انگبین انگبین مواد شیرینی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *