معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / یبوست را با طب سنتی درمان کنید!!!
یبوست
یبوست

یبوست را با طب سنتی درمان کنید!!!

یبوست را با طب سنتی درمان کنید!!!

یبوست و سنگینی معده

  •  اگر دچار یبوستی شده اید که در اثر غلبه ی صفرا و زرداب بود ، ابتدا صفرا را برطرف کنید و به عنوان درمان ۵۰ گرم شیر خشت را در یک لیتر آبهند اونه حل کنیدو به مرور بنوشید.
  •  یک سیر خاکشیر را با یک سیر سکنجبین مخلوط کنید و بخورید.
  •  یک قطعه صابون را مانند شیاف استفاده کنید یا با آب صابون تنقیه کنید.
  • ده مثقال گل خطمی را بجوشانید و با آب صاف کرده ی آن تنقیه کنید
  •  ده مثقال گل خطمی را بجوشانید و با آب صاف کرده  آن تنفیه کنید.
  • گز علفی، شکر سرخ، گل خطمی و خاکشیر را به نسبت مساوی بجوشانید و با آب اضافه کرده  آن تنقیه کنید 
  • دو سیر خاکشیر را در دو لیتر آب سیرابی ریخته و  بجوشانید تا مقدار 5 سیر از آب آن باقی بماند ، آن را میل کنید .
  •  ریشه ی مویانه، گز علفی و شکر سرخ از هر کدام ۴ مثقال را مخلوط کنید و بجوشانید و آب صاف کرده  آن را صبح ناشتامیل کنید.
  •  مغز فلوس ۱۲ مثقال، گل بنفشه، گل خطمی، مغز ناخنک و گل پنیرک از هر کدام ۲ مثقال، عناب نیم کوب ۱۲ دانه، داروها را بجوشانید و آب صاف کرده  آن را میل کنید. بسیار کارکن مفیدی است. برای زایل نمودن بوی فلوس و رفع ناراحتی بعد از خوردن داروها مختصری پیاز بخورید.
  •  برای نرم شدن معده باید، مقدار ۵ مثقال عناب را با گل بنفشه، گل پنیرک، تاج ریزی، گل خطمی بجوشانید و آب صاف کرده  آن را میل کنید. در این روز غذا باید سوپ، آش روان و رقیق و یا آب گوشت و شیر باشد. یا آشی تهیه کنید از اسفناج، برگ چغندر، عدس، برنج و مقداری آبغوره داخل آن ریخته  عصر آن روز، مزاج اجابت کرده و  سنگینی نجات می یابد.تذکر اینکه، آش آبغوره در مزاج های حاد و صفراوی نقش بسیار مهمی را در سلامتی شخص بازی میکند.آش تمرهندی نیز کارکن بسیار مفیدی است
  • گل بنفشه ، گل خطمی ، گل پنیرک ، تاج ریزی ،گل نیلوفر، خارخاسک از هر کدام ۲ مثقال، عناب مثقال بجوشانید، بعد آن  را صاف کرده و مقدار ۸ مثقال ترنجبین در آب آن شیره کشیده و میل کنید. با مصرف آن حرارت بدن خاموش می شود، مزاج کار کرده، اخلاط زاید و انگل های معده دفع می گردد و خون هم صاف می شود
  • گز علفی، شکر سرخ و خاکشیر از هر کدام ۸ مثقال بجوشانید و میل کنید.
  • گرمک را نصف کنید و در هر قسمت آن ۴ مثقال شکر سفید بریزید و آن را آب تراش کنید و بخورید، معده یک یا دو دست اجابت خواهد کرد.
  • صبح ناشتا مقدار یک کیلو کاهو و یک لیوان آب سرد بعد از آن میل کنید و به پشت بخوابید. شکم خود را از زیر دنده ها آرام آرام به جانب پایین مالش دهید. این عمل را سه تا چهار روز تکرار کنید، به کلی مزاج صاف و معده به کار خواهد افتاد.
  • گلابی رنده شده را با شکر، یا ماست خالص را با  با شکر سفید میل کنید که بسیار مسهل است ماست خالص، معده را دباغی کرده و کلسیم بدن اضافه می شود، در اخبار و احادیث وارد است که خوردن ماست عمر را نیز زیاد می کند.
  • کره  گاو سالم را صبح ناشتامیل کنید، مسهل است.
  •  سی مثقال عناب را بجوشانید بعد صاف کنید. آب آن را شب از اتاق خارج و در هوای آزاد بگذارید که ایاز و نسیم صبحگاهی بر آن بوزد و صبح ناشتا آن را ه سه کیلو خربره را به عنوان شام و به جای غذا (بدون نان) میل کنید.
  •  دو کیلو پرتقال شیرین و آبدار را به جای شام میل کنید، مسهل قوی و بدون ضرر است.
  •  فلوس۲۰ مثقال، خاکشیر، گز علفی، تاج ریزی، عناب نیم کوب و خطمی، خبازی از هر کدام ۴ مثقال بجوشانید و صاف کنید. ۸ مثقال روغن بادام خالص بر روی آن بریزید و میل کنید. بعد از آن دو یا سه استکان عرق بید با نبات میل کنید. ثفل و باقی مانده  آن را قدری آب بریزید و عصر همان روز مجدداً بجوشانید و بعد به وسیله  صافی آب آن را صاف کرده و تنقیه کنید ضمن اینکه مسهل خوبی است بسیار برای حرارت جگر و تصفیه خون و منظم کردن دستگاه گوارش نافع می باشد و اشتها را هم زیاد میکند.
  • • کسانی که مبتلا به یبوست دائم میباشند، با تمام غذاهای خود برگ ترب زیاد میل کنند. برگ ترب برای بزرگسالان و سالخوردگان بسیار مفید است و اشتهاآور هم هست. ولی برگ ترب را اشخاص مبتلا به زخم معده نباید میل کنند و کسانی که معده ی آن ها بزرگ و متورم است از خوردن برگ تر با اجتناب ورزند زیرا معده را بزرگ می کند.
  • دوازده مثقال روغن زیتون را با یک استکان آب گرم، مخلوط و تنقیه کنید.
  •  روغن گلیسیرین را با آب صابون مخلوط کرده و تنقیه کنید. مزاج به سهولت عمل میکند و خوردن پارافین مایع برای آسان کردن عمل معده نیز مؤثر است.

 

همچنین ببینید

جلوگیری از عرق

جلوگیری از عرق بدن در طب سنتی!!

جلوگیری از عرق بدن در طب سنتی!! جلوگیری از عرق تعریف عرق را می توان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *