معماری
خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / 14 دمنوش گیاهی تصفیه کننده خون در طب سنتی
دمنوش های گیاهی
دمنوش های گیاهی

14 دمنوش گیاهی تصفیه کننده خون در طب سنتی

   دمنوش های گیاهی تصفیه کننده خون

 دمنوش تصفیه کننده خون

تخم انیسون ۲ گرم، گل های بابونه ۸ گرم، تخم زیره ۸ گرم، برگ سنا ۱۶ گرم.

طرز تهیه و مقدار مصرف:یک قاشق غذاخوری از مخلوط فوق را که قبلا خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آن را صاف کرده روزی دو بار هر بار یک فنجان میل کنید.

ریشه و برگ شیرمال ۵ گرم، برگ سنا ۵ گرم، گل بابونه ۵ گرم

طرز تهیه و مقدار مصرف: یک قاشق غذاخوری از مخلوط فوق را که قبلا خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس ان را صاف کرده صبح و شب هر بار یک فنجان از دمنوش تازه تهیه شده میل کنید.

گیاه افسنتین ۳ گرم، گیاه بومادران ۶ گرم، گیاه قنطوریون ۶ گرم، برگ نعناع ۱۲ گرم، برگ بنفشه ۱۲ گرم

طرز تهیه و مقدار مصرف: یک قاشق غذاخوری از مخلوط فوق را که قبلاً خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آن را صاف کرده روزی دو بار هر بار یک فنجان میل کنید

برگ سنا، گیاه بومادران، گل بابونه، برگ شیرمال

طرز تهیه و مقدار مصرف: یک قاشق غذاخوری از مخلوط فوق را که قبلاً خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آن را صاف کرده و روزانه یک فنجان میل کنید.

ریشه بابا آدم ۳۰ گرم، ریشه شیرین بیان ۳۰ گرم، ریشه تاجریزی ۳۰ گرم

طرز تهیه و مقدار مصرف: مخلوط فوق را که قبلاً خرد شده باشد به مدت بیست دقیقه در یک لیتر آب جوش دم کرده و مقدار نصف یا بیشتر آن را در روز مصرف کنید.

دمنوش تمام گیاه شاهتره تصفیه کننده خون (Fumaria par Violloa)

طرز تهیه و مقدار مصرف: به ۲ تا ۴ گرم مقدار فوق را که قبلا خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آن را صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.

دمنوش تصفیه کننده خون تمام گیاه گلدار بنفشه (Viola tricolor)

طرز تهیه و مقدار مصرف: ۲ تا ۴ گرم از آن را که قبلا خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آن را صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.

 دمنوش برگ یا چوب یا پوست ساقه غان برای تصفیه خون (Betula alba) (ugi ülis)

طرز تهیه و مقدار مصرف: ۴ تا ۶ گرم از آن را که قبلا خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آن را صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.

دمنوش برگ یا میوه آقطی(Sambucus nigra)

طرز تهیه و مقدار مصرف: ۴ تا ۶ گرم از آن را که قبلا خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آن را صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.

 دمنوش اندام های مختلف گیاه زرشک (Berberis Vulgaris)

طرز تهیه و مقدار مصرف: ۸ تا ۱۶ گرم از آن مقدار فوق را در یک لیوان آب جوش ریخته مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آن را صاف کرده روزی دو بار میل کنید.

 دمنوش برگ و گل گیاه گل قاصدک (Taraxacum officinalis)

طرز تهیه و مقدار مصرف: ۳ تا ۶ گرم از آن را که قبلا خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آن را صاف کرده روزی سه بار هر باریک فنجان میل کنید.

 دمنوش تمام گیاه گزنه (Urtica dioica)

طرز تهیه و مقدار مصرف: ۲ تا ۴ گرم از آن را که قبلا خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آن را صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.

 دمنوش تصفیه کننده خون عناب (Ziziphus vulgaris)

طرز تهیه و مقدار مصرف: ۱۰ تا ۲۰ گرم از آن را که قبلا خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آن را صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.

دمنوش تمام گیاه خرفه (Portulaca oleracea)

طرز تهیه و مقدار مصرف: ۵ تا ۱۰ گرم از آن را که قبلا خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آن را صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.

همچنین ببینید

سرکه انگبین

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید… سرکه انگبین انگبین مواد شیرینی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *