معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / 6 میوه ای که برای جلوگیری و درمان سرطان موثر است
سرطان و پیشگیری کننده از سکته قلبی
سرطان و پیشگیری کننده از سکته قلبی

6 میوه ای که برای جلوگیری و درمان سرطان موثر است

6 میوه ای که برای جلوگیری و درمان سرطان موثر است

آیا طول عمر افراد در پنجاه سال اخیر افزایش یافته است؟ با علم پزشکی با آن همه تکنولوژی توانسته است سلامتی افراد را افزایش دهد؟

آیا صر ف میلیونها دلار تو انسته است به تندرستی ما کمک کند؟

به آمار زیر توجه کنید!

این ارقام نشان دهندهٔ درصد بیمارانی است که پنج سال پس از درمان سرطان با توجه به درمان هایی که در حد دانش امروز صورت میگیرد، زنده می مانند.

پروستات ۷۵ درصد

سینه ۵۶ درصد

رحم۴۴ درصد

روده و معده ۴۳ درصد

حنجره ۳۸ درصد

دهان ۳۰ درصد

مثانه ۲۱ درصد

ریه ۱۰ درصد

هم اکنون ابتلا به سرطان روده و کولون (روده بزرگ) و مقعد در آمریکا در میان انواع سرطان های کشنده مقام اول را احراز کرده است و هر ساله حدود ۴۹۰/۰۰۰ نفر را می کشل، یعنی در هر دقیقه یک نفر در انگلستان و ویلز (شمال انگلستان) هر سال بیش از ۱۶/۰۰۰ نفر از سرطان روده و کولون می میرند. بیشتر این افراد زنان (۸۶۰۰ نفر) و بقیه مردان (۷۴۰۰ نفر) هستند

سرطان کولون و روده بعد از سرطان سینه (۱۱۴۰۰ نفر در سال از سرطان سینه می میرند) تعداد زیادی را به هلاکت می رساند. دومین نوع سرطان کشنده ای که به زنان اختصاص دارد. سرطان پستان است که کشنده تر از برونشیت و ریه است. در ایران از هر ده زن، یک نفر به سرطان پستان مبتلا میشود!”

در بین مردان نیز سرطان روده بعد از سرطان ریه کشنده ترین نوع سرطان است. به طور متوسط در هر ساعت دو نفر از مردم انگلستان و ایرلند از سرطان کولون و مقعد میمیرند.

اسکاتلندیها بیشتر از انگلیسی ها و ایرلندی ها به این سرطان گرفتار می شوند. در آمریکا در ساله بیش از ۹۹۰۰۰ مورد سرطان کولون و مقعد مشاهده می شود که بیش از ۴۹۰۰۰ مورد برگ در پی دارد. براساس آمار انستیتوی ملی سرطان آمریکا، در هر پنج دقیقه یک نفر دچار سرطان کولون مفسد میشود و در هر ۱۰ دقیقه یک نفر از مبتلایان میمیرد. این آمار وحشتناک را باید جدی | گرفت و به همهٔ مسؤولین تغذیه و مدیران کشور هشدار داد که به علت اصلی این بیماری ها؛ بنای کمبود سلولز و فیبرهای خشن گیاهی توجه کنند. دکتر  روبی میگوید: «با وجود صرف هزینه چند بیلیون دلاری برای تحقیق و خرید دستگاههای الکترونیکی خوش ظاهر ما هنوز در دنیای غرب از پیشگیری صحیح سکته های  الی عاجز هستیم.

ما حتی نمیدانیم چگونه به شکل مؤثر و مثبت بیماری سکته قلبی را درمان به همه آنچه دانش پزشکی میتواند عرضه کند استراحت و تلاشی نامشخص در راه  محدود کردن بیماری و مشکلات بعدی آن است این شرایط برای سایر بیماری های کشندهٔ و دیگر مانند: فشار خون، چاقی، لخته شدن خون در وریدهای عمقی پا و ریه نیز صادق است. اولین بروز این بیماری ها ناشناخته است و معالجه بر اساسپ نشانه و علایم بیماری صورت میگیرد (متاسفانه درمانها بر اساس علت بنیادی پایه گذاری نشده است)».

علت اصلی و راز درمان این بیماری ها چیست؟

تعداد ۵۰۰ نفر از محققین و پژوهشگران طی ۶۰۰ جلد کتاب و مقاله خصوصاً دکتر دنیسبورکیت  و هربرت کروول پس از بررسی و تحقیق و معاینه فراوان بین آفریقایی های محروم و انگلیسیهای مرفه و بررسی تعداد بی شماری از گزارش های پزشکی متوجه شدند که: ا) بیماری های شریان های کرونر قلب که عامل سکته قلبی است و عامل یک چهارم مرگ و میر در انگلستان است در میان بومیان آفریقایی ناشناخته است.

۱) سرطان روده و کولون که دومین نوع از معمولترین سرطانهای مرگ آور در انگلستان است در بین ساکنان مناطق روستایی آفریقایی نادر است.

۳) آپاندیسیت که معمول ترین جراحی ضروری (اضطراری) ناحیه شکم در انگلستان است در بین ساکنین روستاهای آفریقایی دیده نشده است.

ا) بواسیر (آفت و بلای تمدن امروزی)، در بین آفریقایی ها به ندرت مشاهده شده است.

۵) بیماری دیورتیکول (زایدههای کیسه مانندی که در جدار رودهٔ بزرگ به وجود میآید)که معمولترین بیماری روده می باشد و بیش از یک سوم افراد در سنین بالای ۶۰ سال به آن مبتلا می شوند در بین آفریقاییها هرگز دیده نمی شود.

۶) واریس رگهای پا که بیش از ۱۰ درصد انگلیسی ها دچار آن هستند در بین آفریقایی ها امری غیر عادی است.

۷) ترومبوسیس عمقی رگها (فله بیئیس لخته شدن خون در رگ های پا) که حدود1/3 تا 1/2مراجعین به بیمارستانها در انگلستان از آن رنج  میبرند به ندرت در روستاهای آفریقایی مشاهده میشود.

۸) چاقی” که به صورت عامل اصلی بیماری بیش از نیمی از مردم انگلستان، آمریکا و دیگر جوامع که گرفتار آن هستند در بین آفریقایی هایی که شیوه های غذایی سنتی خود را رها نکرده اند هرگز دیده نمی شود . آیا امکان دارد که سنت غذای ساده و تقریباً ناکافی آفریقاییها آنها را از ده ها بیماری که میلیونها نفر از ساکنین آمریکای شمالی و اروپا را استرالیا را دچار نقص عضو و علیل میکند و یا میکشد، نجات دهد؟   آیا امکان دارد که رژیم غذایی غربی ها که مملو از پروتئین و ویتامین و مواد معدنی حفاظت شده است و  تحت نظارت استانداردهای بهداشتی دولتی است به قدری فاقد مواد حیاتی را زنده باشد که باعث پر شدن بیمارستانها و گورستانها از قربانیان سکته قلبی و سرطان گردد؟

آیا امکان دارد سیصد و پنجاه هزار پزشک کانادایی و استرالیایی و اروپایی به جای این که وقت  خود را صرف جراحی های سرطان، آپاندیسیت، بواسیر، رگهای واریسی و دایور تیکو  لوسیزو قربانیان سکته قلبی کنند، توجه، دقت، دانش و تلاش خود را روی طب پیشگیری و تغذیه طبیعی  و  داروهای پیشگیری کننده گیاهی (که همگی معتقدند مؤثرتر و با عوارض کمتر از داروهای شیمیایی است) معطوف کنند؟ روشی که همگی قبول دارند معقولتر و مهمتر و با صرفه تراست!! به این سؤالها با روش علمی و عینی و بی طرفانه باید پاسخ داده شود. شاید عامل توارث اسلامی روستائی های آفریقایی و بیماری های اجتماعات مدرن غربی است. شاید عاملی ناشناخته آفریقاییان را از این امراض مهلک در امان نگه داشته است. پژوهشگران و پزشکان محقق با بررسی دقیق و تجزیه و تحلیل های خسته کننده و گستردهٔ هزاران اسناد پزشکی در اطراف دنیا در طی چندین سال به این دستاوردهای مهم و جالب دست یافتند لطفا دقت فرماید !

ا) آفریقایی هایی که شروع به خوردن غذای غربی ها میکنند تدریجاً به بیماری های غربی  گرفتار  می شوند. روشن است که مدت زمانی طول خواهد کشید تا علایم بیماری ها ظاهر شود.

با این وجود آپاندیسیت در آفریقا در میان کسانی که به سنت غذایی خود پشت پا زدند مشاهده شد  و تدریجاً سرطان روده، سکته قلبی و دیگر امراض تأسف بار ظاهر شدند.

ا) سیاهپوستهایی که به انگلستان و آمریکا مهاجرت کردند و رژیم غذایی غربی ها را پذیرفتند  به تدریج گرفتار این بیماری ها شدند. در عرض ۳۰ سال این بیماری ها به طور | سرسام آوری آشکار شد.

۳) شواهد بیشتر نشان داد که این امراض رابطه ای با توارث نداشته و نتایج غذاهای مصرفی است، مثلاً ژاپنی هایی که به هاوایی مهاجرت میکنند و به سبک غربی ها غذا میخورند غذاهای مردهٔ کم فیبر)، به این بیماریها دچار می شدند. از طرف دیگر، ژاپنی هایی که در | کشور خودشان غذای سنتی مصرف میکردند هرگز روی این بیماری ها را نمیدیدند و لشکر ژاپنی های غربزده که در خود ژاپن غذاهایی به سبک غربی مصرف میکردند گرفتار  همان  بیماریهای غربی ها می شدند. حتی سفیدپوستان ترک و بلغاری وقتی سنت غذایی خودرا ترک می کردند و به تقلید از روش غربی ها غذا می خوردند ، قدرت دفاع در برابر امراضنامبرده در آنان کاسته می شد و در نتیجه گرفتار بیماریها می شدند. انتشار اخبار مهم مربوط به ارتباط مستقیم مرگ و میر با کمبود مواد غذایی طبیعی و بدون فیبر باعث شد تا دانشمندان سرتاسر دنیا به کشفیات مهمی نایل شوند. آنچه پژوهشگران کشف کردند محکومیت حیرت انگیز روشهای تغذیه معمول در دنیای شهرهای صنعتی و پیشرفته و زندگی متمدن شهری بود. در واقع شیوهٔ غذایی مدرن و متداول در شهرها به طور چشمگیری فاقد یک عنصر حیاتی و مؤثر برای یک زندگی سالم و طولانی است. این موضوع مهم را، روشنتر و صریح مطرح میکنیم: غربی های مرفه و ثروتمند و دیگر افراد شبیه آنها غذاهای بسیار گران قیمت و تجملی میخورند که گرچه هزینه زیاد و ظاهر فریبنده دارد ولی آنان را دچار سرطان کولون و مقعد، سکته قلبی، چاقی، فشار خون زیاد، بواسیر، واریس، دیورتیکول، حساسیت روده، آپاندیست ،یبوست ، کلسترول و دیگر امراض مدرن میکند. همگی این بیماری ها به سادگی نتیجه شیوا غذایی غلط و ناقص غربی هاست.

کشف ژن درمان سرطان و پیشگیری کننده از سکته قلبی

  • دانشمندان ژنی را کشف کردند که می‌تواند برای از بین بردن تومورهای سرطانی و پیشگیری از سکته‌های قلبی کمک کند.
  •  کشف یک ژن جدید می‌تواند منجر به یافتن شیوه‌های درمانی جدید برای بیماری‌هایی مانند سرطان و ناراحتی‌های قلبی شود.
  •  پزشکان می‌توانند با استفاده از اثرات ژن میزان خود ارسالی به قلب را افزایش دهند و از سکته‌های قلبی و ایجاد تومور پیشگیری کنند.
  • به گفته محققان کشف این ژن می‌تواند به رشد عروق خونی کمک کند و از این طریق شیوه‌های جدید درمان بیماری‌های قلبی و سرطان را پدید آورد.
  • نکته دیگری که در ارتباط با اثرات این ژن می‌توان ذکر کرد قطع کردن عرضه خون و اکسیژن مورد نیاز به تومورها است.

به این طریق می‌توان از تغذیه شدن و رشد تومورها جلوگیری کرد و آنها را از بین برد.

پروفسور «استوارت کوک»، از موسسه ملی قلب و ریه که در این مطالعه مشارکت داشته می‌گوید: “هدف این تحقیقات دست‌یافتن به روشی برای ایجاد رگ‌های خونی که نقش حامی را برای ارگان‌های حیاتی بدن انسان فراهم کنند و یافتن راهی برای رگ‌زدایی برای جلوگیری از تغذیه و رشد بیماری‌هایی همچون تومورهای سرطانی است”.

همچنین دکتر رضوان احمد یکی دیگر از پزشکان حاضر حاضر در این تحقیقات گفت: “این یافته یک گام رو به جلو در بهبود عملکرد قلب در بیماران مبتلا به کاهش جریان خون است”.

وی افزود: “گام بعدی ما استفاده از این ژن در تولید و عرضه داروهایی است که به طور خاص در فرایند تولید رگ‌های خونی در عضله قلب موثرند”.

6 ترکیب غذایی و میوه‌ای جدید را برای درمان سرطان یافت شده است

آلبالو:
آلبالو به دلیل برخورداری از سطوح بالای آنتی اکسیدان‌ها، ضد التهاب است و در درمان سرطان موثر است. علاوه براین در بهبود زخم‌های حاصل از عمل جراحی و خوابی آرامش بخش بسیار مؤثر خواهد بود. این میوه در کاهش دردهای عضلانی و ضعف جسمی نیز نقشی فوق‌العاده تأثیرگذار دارد.
بیماران کلیوی، قلبی و افرادی که از رماتیسم و نقرس رنج می‌برند، با افزودن این میوه به سبد غذایی خود شاهد نتایج شگفت انگیزی در درمان خود می‌شوند. همچنین شربت این میوه سرشار از ویتامین، التهاب معده و روده را از بین می‌برد و در درمان نارسایی کبد نیز مفید است.
افزایش سیستم ایمنی بدن,خواص مواد غذایی,زغال اخته

آلبالو به دلیل برخورداری از آنتی اکسیدان‌ برای پیشگیری از سرطان موثر است

آواکادو:
آواکادو یک منبع سرشار از ویتامین است. سلامت قلب را تضمین می‌کند و خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی و سرطان را کاهش می‌دهد. تک چربی‌های اشباع شده آن کلسترول را از بین می‌برند و به کاهش وزن کمک می‌کنند.
میزان آنتی اکسیدان گلوتانین موجود در این میوه نیز عاملی مهم در پیشگیری و مقابله با انواع بیماری‌ها از جمله سرطان محسوب می‌شود. کبد را تصفیه و به جریان گردش خون کمک می‌کند.
افزایش سیستم ایمنی بدن,خواص مواد غذایی,آنتی اکسیدان‌

آواکادو خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی و سرطان را کاهش می‌دهد

زغال اخته:
زغال اخته میوه دیگری است که پلی فنول، موجود در آن دارای خواص آنتی اکسیدانی است که نه تنها به پیشگیری از عفونت‌های مجاری ادراری کمک می‌کند؛ عاملی بازدارنده در برابر انواع سرطان‌ ها و حمله‌های قلبی محسوب می‌شود.
زغال اخته، عروق خونی، رسوب کلسترول و انسداد شرائین را از بین می‌برد. انقباض عروق خونی یکی از مهم‌ترین دلایل بروز سکته قلبی به شمار می‌رود که با مصرف مداوم زغال اخته این مشکل نیز رفع می‌شود.
سرطان,درمان سرطان,تغذیه سالم

آواکادو برای مقابله با انواع بیماری‌ها از جمله سرطان محسوب می‌شود

دانه کدو تنبل:
دانه کدو تنبل نیز نقش مهمی در جلوگیری از سرطان دارد. پروتئین، فیبر، منگنز، منیزیم و فسفر تنها بخشی از خواص اعجاب برانگیز دانه کدو تنبل را تشکیل می‌دهند. کاروتنوئید موجود در کدو تنبل به همراه خواص آنتی‌اکسیدانی آن برای مقابله با سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی بسیار مؤثر هستند. مصرف مداوم این ماده غذایی سرشار از انواع پروتئین موجب پیشگیری از سرطان پروستات و سینه خواهد شد.
سلامت پوست و تقویت چشم نیز از دیگر خواص دانه کدو تنبل به شمار می‌روند. تخم شربتی یا همان دانه‌های خاکستری و سیاه رنگ که در شربت‌های تابستانی استفاده می‌شود، منبعی سرشار از انواع خواص دارویی و درمانی را در خود نهفته دارد. وجود اسیدهای چرب و امگا 3 آن در پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان بسیار مناسب هستند.
مقابله با حمله قلبی,رژیم درمانی,سکته مغزیذغال اخته بازدارنده در برابر انواع سرطان‌ ها و حمله‌های قلبی محسوب می‌شود

بلوبری:
تنظیم میزان قند خون، کاهش ابتلا به دیابت و رفع تشنگی از دیگر فواید این دانه‌های سیاه رنگ اسرار‌آمیز به شمار می‌روند.
بلوبری از خانواده انگور و توت فرنگی است. آنتی اکسیدان‌ها و آنتوسیانین‌های موجود در این توت آبی رنگ مانع از تکثیر سلول‌های سرطانی در بدن می‌شوند. بلوبری کلسترول را کاهش می‌دهد و از خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.
بلوبری التهاب و تب را از بین می‌برد. خونریزی‌های دیابتی را کاهش می‌دهد. ضد عفونی‌کننده‌ای مناسب برای بدن محسوب می‌شود و خطر ابتلا به انواع ویروس‌ها، قارچ‌ها و عفونت‌های ادراری را از بین می‌برد.

همچنین ببینید

زيره پلو

زيره پلو در طب سنتی

زيره پلو در طب سنتی مواد لازم مواد لازم برای تهیه  «زیره پلو» به شرح …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *